Lányok, hány kg-ok vagytok hasonló méretekkel? 173 cm magas Mell: 97 cm, derék: 79 cm, csípő: 97 cm, comb: 59 cm.
20:35 vagyok
Szerintem veled sem lenne probléma, ha leadnál egy kicsit derékról. A melled és a csípőd egyforma, ez nagyon jó... és a 95cm is jó, szerintem egy 62-64 cm-es derék illene hozzá. kezdj el furtni és akkor jó lesz. Csak az a baj, hogy akkor a melledből és a fenekedről is fogsz fogyni. Sok sikert!
62-64ews derék??? ugyanmár, nekem majdnem annyi, pedig én 165 centi vagyok és 65 kilo, és viszonylag arányos, és azért eléggé elkülöníthető a derekam a csípőmtől:D
kérdező, neked kb ha 70es lenne a derekad már nagyonjól néznél ki.
ne csinál magadnak 62es derekat mert azzal szörnyen néznél ki, és viszonylag lehetetlen is.
kezdj el hullapozoni, az jócskán levesz majd a derekadból, de másból nemannyira.
ésakkor szép formás leszel
21:48:
Jaj, ne beszélj már hülyeséget... nem lehet csak egy bizonyos testrészről fogyni. És a hullahhoppot sem ajánlom, mert pont, hogy izmosodít, szóval megvastagszik tőle a derék. És egy nőnek legyen szép vékony a dereka. Az a nőies, nem amikor egybe van az egyész.
Kérdező:
Szerintem fuss vagy vegyél egy taposógépet és azt használd heti 3X. A taposógépet ajánlom, mert azt tudod otthon is csinálni, reggel vagy este, amikor van időd... főleg most hogy itt a tél, nem kell kimenni a hidegbe. Érdemes rá beruházni, mert évekig jó és nagyon jó zsírégető mozgásnak és közben formázza a popsit, combokat és a hasat is. Egyelőre csináld addig, amíg ameddig bírod, később próbáld meg 40-60 percig. Meglátod, hatásos lesz és nagyon csini leszel. ;)
nade gondolkodj már...hpgynézne ki egy 97-97es mell-csípő adatokkal rendelkező lány 62-es derékkal.....:S:S
az olyan lenne mint a anno azok a morbid fűzők amik légypiszok derekat csináltak. ezmár túlzás, és hülyén is nézne ki. a 70es derék bőven elég lenne, és azért az a majdnem 30 centi különbség a dereka és a csípője között sztem elég formát ad majd a testének, és nemlesz egybe....ezt gondold át mégeccer sztem, előttem szóló.
márcsak ha a 90-60-90ből is indulunk ki, ha egy 90es adatokkal rendelkező "tökéletes" nőnek 60as a dereka, akkor a 97es nőnek hol legyen már 62-es dereka?
ez már ronda.
maradj meg a 70-nél
Na én hasonló méret vagyok mint te.
Magsasság: 176cm
Mell: 97
Derék: 74
Csípő: 108
Comb: 60
És ezek mellé 70 egykét kiló vagyok. 19/L
Hímneműek szerint jó alakom van, formás, de a lányok csak annyit mondanak, hogy a deszkák hülyén néznek ki, én legalább arányos vagyok. :)) Kicsit szeretnék fogyni, minden arány maradhatna, csak pár centi mindenhonnan mehetne. És te Kérdező, hány kiló vagy ezek mellé?
Nekem ugyanezek nagyjából az adataim mint neked, kérdezőnek, én 59 kg vagyok. Meg vagyok elégedve vele :)
és 14/L
Te ezekhez hány kg vagy?
65-70 kg körül lehet...
Én 105-80-103 "arányokkal" rendelkezem, comb 62, 165 cm vagyok, és 75 kg.
(21 vagyok, van egy babám, 19 évesen 69 kg voltam, annyira szeretnék lemenni, azzal jól éreztem magam.)
171 cm vagyok 119-63-85 a combom 55
és 65 kiló... sokak szerint fogynom kéne :S
Én 178 cm vagyok, 62 kg.
Mell:85
Derék: 70
Csípő: 87
Comb: 45
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!