Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim helyen hogy szörtelenîts...

Dina0119 kérdése:

Intim helyen hogy szörtelenîtsek hogy ne pattogjak ki, és tartósabb legyen?!

Figyelt kérdés
Mindìg is borotváltam.Eleve kipattogtam tőle,viszket és ez eléggé csùny.De 2-map után már lehet látni hogy ùjta nől.Ilyenkor ha ráborotválok akkor még rosszabb.Valamit tudtok mondani amit én itthon tudom magamnak csinálni,tartòs legyen.Meg amit meg tudok is csinálni magamnak.
2013. okt. 22. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért pattog ki a bőr mert a keletkezett mikrosebek elfertőződnek, lefertőtleníted borotválás előtt és után?
2013. okt. 22. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Előtte megfürdök,utànna gyògynövényes krémet hasznàlok.Ez lehet hogy nem elég?Gondolkoztam már hogy kozmetikushoz elmegyek,de cikinek érzem hogy ott fekszek félig meztelen.
2013. okt. 22. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Otthon is lehet gyantázni, bár elég nagy elszántságot igényel.
2013. okt. 22. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyanta. Egy gyanta melegítő 4-6ezer forintos tétel, egy patron 5-700ft, gyantacsík 100db kb 1200ft.

Ez elsőre nagy összeg, de hamar megtérül.

De próbálkozhatsz a patronnal is csak, viszont nagyon vigyázz a hőmérsékletre mert könnyen megégetheted magad.

Vagy cukorgyantát is főzhetsz. (ismétlem, hőmérséklet!!!)

2013. okt. 22. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy, mert nekem a szőrös jön be! :$ :DD

De ha már muszáj csupasznak lenned, akkor próbáld ki a többi módszert, és azt, amelyik beválik!

Borotválásnál gondolom próbáltad, hogy növés irányával egyezően csinálod...

Gyanta, epilálás, ami kitépi a szőrt, így valamivel tartósabb. Én ezekről a hétköznapi dolgokról tudok.

2013. okt. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!