Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy "kicsit" fiús lány hordhat...

Egy "kicsit" fiús lány hordhat Convere-t?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan nőies, inkább farmer, pólók, sportosabban...

Eddig szerettem a Vans-t, a DC-t, de most váltani szeretnék, mert a Converse jobban tetszik?

Nem fognak ezek után hülyének gondolni?

Lécci, nem értem ezeket a stílusokat... !

12/L

2009. nov. 12. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Egy normál ember meg sem tudja különböztetni ezeket a márkákat, szóval azt veszel fel amit akarsz. Egyébként is nem tök mindegy ki mit gondol? Nem másoknak kell tetszened.
2009. nov. 12. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
az hord converset aki akar....
2009. nov. 12. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
AZt hordasz amit szeretnél... én pl vegyesne hordok converset pimkiet stb... :D
2009. nov. 12. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan vehetsz.

Én például olyan eset vagyok, hogy van conversem meg vannak magassarkúim..Mondjuk mostanában inkább a nőieset részesítem előnyben, de azért a conversek nagyon sokat jelentenek nekem (plána h 14 évesen életem nagy szerelmei voltak, és mái napig nagy becsben tartom őket:)és azért lássuk be, hogy a legújabb kollekcióknak mindig elég borsos ára van..

2009. nov. 12. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Hordhatsz nyugodtan...:)ne aggódj, jól fog állni, gondolj csak arra, hogy a fiúknak milyen jól áll, akkor neked mértne?:)

ne mások véleméyne szerint öltözködj, hanem ahogy te érzed jól magad:)

2009. nov. 12. 21:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. nov. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!