Fogszabályzósan lehetek modell?
fogreklámban lehet:)
Az, h modell, a mai világban elég tág fogalom. Ha igazi modell sznél lenni, akkor semmi ilyesmid nem lehet: piercing, tetkó, stb. De B kategóriába minden belefér. Ne csüggedj, modellkedést 18 éves korig elkezded, még simán lehetsz nemzetközi arc.
Ne aggódj emiatt szerintem. Én is majd szeretnék modellkedni és nekem is kell fogszabályzót hordanom :)
És soha nem késő semmit se elkezdeni ;)
A fogszabályzó nem gond, az a gond hogy manapság minden kislány azt hiszi modell lehet. Csak hogy 10-ből 1 az aki valóban meg is felel.
Komolyan 15 évesen ez az életcélod hogy kihasználjanak, alázzanak, parancsolgassanak neked? Megszabják mit ehetsz, hány kiló lehetsz, milyen hajad lehet, meg a többi.
Inkább tanulj és keress valami értelmes munkát ha pénz kell.
Én a kérdezővel értek egyet... én is nagyon szeretnék majd modellkedni de nem ebből megélni, vizsont attól még nem kell anorexiásnak lenned illetve simán meglehet a testi adottságod... én pl bármennyi édességet eszek nem hízok el, lehet a későbbiekben majd el fogok hízni, de amúgy egészségügyi okom van rá, hogy nem hízok. Szóval én sok sikert kívánok a lánynak.
Amúgy kérdező: küldtem emailt lécci olvasd el.
Hm...lehet ám okosban is csinálni.Tény hogy a modellkedés nem tart örökké.De pénzt keresni lehet.Én 16 éves korom óta járom a kifutókat és tök jó hogy az egyetemre a tandíjat,könyvnek valót meg ilyeneket megkeresek.És lesz szakmám....ja már van 3 egy okj,egy fsz egy diploma.És saját magam fizettem mindent.
KEdves kérdező...ne aggódj...ha te vagy akit keresel 20 évesen is bekerülhetsz Tyra Banks helyére:)
Mindig lesni kell a lehetőségeket:D
Sok sikert!!!!
Cseppet se csüggedj!
Az ügynökségek 18 év alatti lányokat ritkán futtatnak, addig meg biztosan megszabadulsz a fogszabidtől. Az meg, h van azt jelenti szükséged volt rá. Sztem "örülhetsz", h van mert rendezetlen fogakkal ritkán lehet valaki modell. A modelleknek sugározniuk kell, és az önbizalom is nagyon fontos, ez pedig csúnyán álló fogakkal nem megy, hát még a mosolygás.
Ha ez megnyugtat én is hordok fogszabályzót már lassan egy éve. Ne úgy tekints rá, mint egy átokra, gondold azt, ez egy amolyan "segédeszköz", hogy még szebb legyél.
Elvégre a szépségért meg kell szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!