Szerintetek a 176cm lány nagyon magas?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 16:19
11/29 anonim válasza:
nagyon magas, de ha jól nézel ki, akkor nagyon szexi is:)))
12/29 anonim válasza:
Szia!
Én is 176 vagyok, és nekem eddig nem okozott hátrányt ez soha, sőt! sok pasinak így tetszem, elégedett vagyok a magassággommal. Sokszor még magassarkút is hordok, és sztem semmi gond nincs ezzel.
13/29 anonim válasza:
174 cm vagyok, magassarkút hordok, nekem nem okoz gondot.
A barátom 190 cm mondjuk :)
De volt exem aki 170 cm körül volt, alacsonyabb vol nálam, és akkor is hordtam magassarkút, nem zavart minket.
Téged se zavarjon!!
24/L
14/29 anonim válasza:
Szerintem egyeltalán nem magas én például 13 éves vagyok és 174cm! Ha pasit keresel akkor magasabbat keres minte vagy 3-4 cm kisebbet!
15/29 anonim válasza:
nem magas szerintem, magasssarkúban kb olyan magas mint én, de szerintem ez nem zavaró.
16/29 anonim válasza:
Én őszintén válaszolok: szerintem igen.
A pasiknak kell magasnak lenni, nem a csajoknak. (lehet lepontozni)
17/29 anonim válasza:
Há egyedül abban lehet(ne) hátrány, hogy sok mostanság az alcsony pasi.Amúgy az sá gáz ha magasabb vagy náluk, ezt neked kell tudod, hogy téged zavar-e.
Amúgy ne feledd: a jó pasik mindig magasak ;)
19/29 anonim válasza:
(18:29) a pasim szert szóval no para
20/29 anonim válasza:
Szia!Hát szerintem ekkora magasság nem gond. Vannak ennél sokkal magasabbak is. Amúgy én is 175 cm magas vagyok. Jó néha nem jó, hogy vannak pasik, akik jól néznek ki és alacsonyabbak, de ez van. Van egy csomó magas pasi, csak jól körül kell nézni. Na szóval visszatérve a kérdésre, nem gáz a 176 cm. Szerintem ez normális magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!