Az ápolt kéz alapja a műköröm?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 20:26
1/9 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül műköröm. Elég manikűr, esetleg lakk vagy vannak különböző kézápolások mint pl paraffinos pakolás meg még sorolhatnám, de nekem nagyon bevált az. Vagy pl minden nap bekenem a kezem, hogy ne száradjon ki. Nekem nincs műkörmöm, de attól még ápolt a kezem.
3/9 anonim válasza:
Nem. Az ápolt kéz alapja a viszonylag puha, tiszta kéz, rendben tartott körmök. A műköröm csak egy pluszt ad a megjelenésnek. Kicsit megnyújtja az ujjakat, pláne ha gyűrűt is hordasz. Csak kecsesebbnek tűnik a kéz.
4/9 anonim válasza:
Ahogy felettem is irjak.
Sot szerintem egyes mukormok/karmok pont hogy apolatlansagot sugallnak, fokent ha mar le vannak nove...
Az meg megint mas kerdes hogy akarmilysn jol csinaljak meg tonkreteszina kormot - lereszelik a felso retegeit.
Es ha elszurjak akkor meg csodasan be is gombasodhat a kormod.
En ezt maximum annak ajanlom akinek "sutak" a kormei.
De inkabb senkinek.
Ez mar inkabb egy kiegeszito mintsem az apoltsaghoz tartozo alapelvaras.
7/9 anonim válasza:
Nem. Az ápolt kéz alapja a tisztaság, és a manikűr.
8/9 anonim válasza:
Nem, nagyon nem! Szerintem a műköröm rondább, mint az igazi!
Nekem magamon és egy lányon is leginkább a természetes rövid tetszik. szerintem felesleges csicsázni... na jó, azért a festés, vagy ha hosszú az elmegy, tud tetszeni (ezek már magamon nem!! :DD), de a mű teljesen felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!