Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm aki nagon...

Van egy barátnőm aki nagon izzadós. én nem merek neki szólni mert nem akarom megbántani, de azért elég zavaró is! Hogy szóljak neki és ő mit tehet h ne izzadjon ennyire?

Figyelt kérdés
segítsetek mert nem akarom megbántani
2009. nov. 11. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
csak izzad vagy büdös is?
2009. nov. 11. 13:33
 2/10 anonim válasza:
az izzadság büdös nem rózsaillatú... habár lehet te kivétel vagy alóla.. okos tojás!
2009. nov. 11. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
menjetek együtt vásárolni, és mikor a dezodorokhoz értek, mondd, hogy hűű ez olyan jó, mert ettől tényleg nem izzad az ember, nekem is ilyen van stb... és beszéld rá , hogy vegyen. :) de ha nagyon jóban vagytok akkor finoman meg is mondhatod neki , hogy nagyon izzad, bár az tuti nem fog jól esni neki, még ha igaz is.
2009. nov. 11. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:

13:40

Nem mindnki rohadt büdős aki izzad!

Tudod van aki rendesen mosakszik meg használ izzadásgátlót.Vagyis nem lesz büdös még akkor sem ha nagyon izzadós fajta

2009. nov. 11. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy ő is tudja magáról, hogy büdös. Lehet, hogy pajzsmirigybetegsége van, attól izzad az ember rettentő büdöset és sokat, függetlenül attól, hogy meleg van e, vagy a -30 fokban pucéran álldogál.
2009. nov. 11. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:

13:40

Az izzadás víztiszta színű, szagtalan, enyhén sós anyag – szaga csak a bakteriális bomlás során lehet.

okos tojás pfffffffffffffff

2009. nov. 11. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
ha igazán a barátnőd akkor meg kell neki mondani.
2009. nov. 11. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Solutio antisudorica, gyógyszertárban kapható 300-400 Ft között. És minden gondját megszünteti. Azt viszont nem tudom hogy tanácsold neki... :P De ha az elején meg is sértődik, a végén örülni fog, hogy szóltál, mert tényleg csodaszer.
2009. nov. 11. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Amit az utolsó válaszoló írt, az a készítmény tényleg jó! Eddig én is nagyon izzadtam, (mondjuk nem volt büdös, csak nagy foltokat hagytam minden ruhámon...) kb 5× használtam azt a szert, aztán tegnap kihagytam a fürdés utánit, kíváncsi voltam, reggeltől estig ugyanabban a pólóban voltam (nem volt lehetőségem átöltözni), este mégis tök száraz + dezodorILLATú volt a pólóm hónalja... Ma meg dezodort sem használtam, úgyis itthon voltam, és kíváncsi voltam, és semmi 'extra' szagom nincs! Tényleg jó:)

Amúgy, végre a kérdésre válaszolva, mondd a barátnődnek, hogy te nagyon izzadtál, és vetted ezt a cuccos, éshogy mennyit segített! Ha barátnők vagytok, ez belefér...:) Ráadásul biztos tudja magáról hogy izzadós, éshacsak nem igénytelen, akkor ki is próbálja!

babu.

2009. nov. 13. 18:03
 10/10 anonim válasza:
13:40-es vagyok naaaa nem mondjátok... te okos tojás igen az azért van... tudod ott tisztul az ember. Jó hogy nem érzed a saját szagod!!! Teeee!!! De neked biztos nincs!! Szívesen elbeszélgetnék veletek! Hány éves vagy 2? Esetleg 12? Az okos tojáson meg ha betudtál sértődni akkor nagyon sajnállak! Esetleg lelki gondjaid vannak? Akarsz róla beszélni? XD :D
2009. nov. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!