Van egy barátnőm aki nagon izzadós. én nem merek neki szólni mert nem akarom megbántani, de azért elég zavaró is! Hogy szóljak neki és ő mit tehet h ne izzadjon ennyire?
13:40
Nem mindnki rohadt büdős aki izzad!
Tudod van aki rendesen mosakszik meg használ izzadásgátlót.Vagyis nem lesz büdös még akkor sem ha nagyon izzadós fajta
13:40
Az izzadás víztiszta színű, szagtalan, enyhén sós anyag – szaga csak a bakteriális bomlás során lehet.
okos tojás pfffffffffffffff
Amit az utolsó válaszoló írt, az a készítmény tényleg jó! Eddig én is nagyon izzadtam, (mondjuk nem volt büdös, csak nagy foltokat hagytam minden ruhámon...) kb 5× használtam azt a szert, aztán tegnap kihagytam a fürdés utánit, kíváncsi voltam, reggeltől estig ugyanabban a pólóban voltam (nem volt lehetőségem átöltözni), este mégis tök száraz + dezodorILLATú volt a pólóm hónalja... Ma meg dezodort sem használtam, úgyis itthon voltam, és kíváncsi voltam, és semmi 'extra' szagom nincs! Tényleg jó:)
Amúgy, végre a kérdésre válaszolva, mondd a barátnődnek, hogy te nagyon izzadtál, és vetted ezt a cuccos, éshogy mennyit segített! Ha barátnők vagytok, ez belefér...:) Ráadásul biztos tudja magáról hogy izzadós, éshacsak nem igénytelen, akkor ki is próbálja!
babu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!