Fiuk. Na most mondjátok azt hogy az anorexiás pálcika nők szebben mint ők!? (kep)
Nem is tudom mit esznek eggyesek a vekony nokon,amikor itt vannak ezek a bombazok...
Álljunk már meg!
Az anorexia egy súlyos betegség, nem pedig egy testalkat. A képen látható lányok is lehetnek épp anorexiások.
Sürgősen gondolkozz el ezen, és fejezd be a hülyeség-dobálást.
Az, hogy van preferenciád, az egy dolog. Megint más dolog, hogy úgy próbálsz egy embercsoportot felemelni, hogy másokat csúfolsz.
Ettől csak totális hülyét csinálsz magadból.
Semmi gond a kerekebb lányokkal, semmi gond a vékony lányokkal, viszont igenis vannak gondok az olyan emberekkel, mint amilyen te is vagy, kérdező.
Utálom az ilyen acsarkodó kis dögöket. Neked nem mindegy, kinek mi tetszik? És nekem egy nő attól tetszik, hogy van kisugárzása vagy mi a szösz, jól néz ki - ez elég sok mindent jelenthet, de egy férfi nem úgy nűködik, hogy be van programozva egy adott alkatra, és ha meglátja, már fel is kel a kobra.
Amúgy meg remélem tudod, hogy a képekről látványosan pocsékul le van retusálva az összes hájhurka, a derék is shoppolva van, a másik fele pedig szét van plasztikázva.
Egy biztos: nekem a természetes nők jönnek be. De ezek közül egyik sem kellene, pózolnak, láthatóan önteltek, és a szerkesztések-szépészeti beavatkozások miatt még hazugok is, inkább lenne természetes.
Amúgy meg nem találkoztam még olyannal, akinek az anorexiások jönnek be. Mentálisan nem épek, a végső fázisban pedig betegesen vékonyak. A legtöbb srác viszont szereti a természetes, nem úszógumis, sportos, formás csajokat. Van haverom, aki meg a hurkás-elhízott nőkre gerjed, ő dolga. Valakinek biztos te is megtetszel majd, de hidd el, hogy nem az ilyen viselkedéstől.
uristen....nem kell ebbol ekkora filiozofiat csinalni...
az anorexiast,nem konkretan a betegsegre ertettem,csak kiemeltem azt hogy mosnatnsag midenkinek a vekony nok tetszenek:D akiknek se melluk se segguk
"az anorexiast,nem konkretan a betegsegre ertettem"
akkor mire? ugye tisztában vagy vele, mennyire tiszteletlen és felháborítóan sértő dolog ezzel viccelődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!