Megéri otthoni IPL szőrtelenítő készüléket venni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a teljesítménye sehol sincs a több milliós kozmetikai gépekhez képest, de ha annyira működne, hogy lassítaná a szőr növekedését és havonta kellene kezelni vele, még úgyis megérné. Légy szíves csak olyan írjon, akinek van ilyen és használt neki, vagy csalódott benne, vagy esetleg ismerőseinek van, tehát személyes tapasztalat érdekelne. Nem az, hogy kapásból valaki rávágja, hogy nem ér semmit az egész vagy mert az eladó oldalán olvasta, hogy csodát művel. Mert én is elég szkeptikus vagyok, ezért nem áldoztam rá pénzt, pedig már 2 éve szemezek vele.2013. okt. 15. 11:54
11/14 Szalay_Berni válasza:
Én 3 hete vettem egy YOUSILKY IPL szőrtelenítőt és rohadt jó! Nem azt mondom, hogy teljesen szőrtelen vagyok már de NAGYON LÁTSZIK... de ahogy feljebb írták valóban sötét szőrszálakon működik a legjobban az ipl...
Plusz érdemes már télen elkezdeni, hogy nyáron már egyáltalán ne kelljen gyantázni vagy borotválni...
12/14 anonim válasza:
Akik régebben irtak : azóta mik a tapasztalataitok, megérte ?
13/14 anonim válasza:
Én is vettem most egyet a wish ről, kiderül..már villantottam párat
14/14 anonim válasza:
A márkája lescolton t009
300 ezer villanást ígér 30 ezer kb az ára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!