Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezt a hullámot milyen techniká...

Ezt a hullámot milyen technikával lehet megcsinálni? :D

Figyelt kérdés

tehát,hogy hajsütővel vagy csavarókkal? Vagy mással?

Itt vannak a képek:

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 13. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
hajgöndörítővel
2013. okt. 13. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A hajsütő szerintem is jó, még hajvasalóval is lehet ilyen hullámokat. A csavarótól szerintem sokkal bongyorabb lenne, de ez lazább.
2013. okt. 13. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. okt. 13. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha van időd, akkor majd próbáld ki ezt a ceruzás göndörítést:

http://www.youtube.com/watch?v=NxfllJNdqxQ

Ez nagyon jó! Én már próbáltam, de nekem elég 2 ceruza is, szerintem felesleges 4.

Kb 2 órán keresztül benne kell hagyni.

Nekem pl sokkal szebb lett, mint ennek a lánynak :)

2013. okt. 13. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem ilyen hajsütőm van: [link]

és ezzel tök ugyanolyan lesz a hajam mint a képeiden :)

2013. okt. 13. 16:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!!^^ biztos kiprobalom, es a hajgondoritot meg megfogom majd nezni!:))
2013. okt. 14. 08:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Ha benne alszok akkor nagyon göndör lesz? Vagy csak 2 óráig ajánlatos benne hagyni?:D
2013. okt. 14. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy tunál e egyáltalán benne aludni vagy nem nyomná-e a fejed?! A 2 óra az a minimum. Én amikor először próbáltam akkor csak másfél óráig tudtam benne hagyni, mert nem volt időm, de nekem úgy is szép lett, viszont nem tartott ki egész nap, bár nem is fújtam rá szinte semmi hajlakkot sem, ezért mondtam, hogy minimum a 2 óra kell.
2013. okt. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!