2/12 anonim válasza:
ha természetesen ilyen az alakja,nem pedig szilikonnal akkor tökéletes
3/12 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy fiú vagyok?
2013. okt. 12. 16:04
4/12 anonim válasza:
Ha csak a testet nézzük akkor nem rossz. Bár van jobb is.
A feje viszont nem kéne...
6/12 anonim válasza:
Ha meg lány vagy, mi a f..szért posztolsz ilyeneket ilyen kérdéssel? ha ennyire életképtelen vagy, hogy itt kutatsz véleményt arrol, kinek mi jön be.....akkor csak gratulálni tudok...
7/12 A kérdező kommentje:
Nyugodtan a földhöz verheted a segged, úgysem érdekel senkit a hisztid:)
2013. okt. 12. 16:40
8/12 anonim válasza:
Ki hisztizik?:DDD te mekkora retardált vagy:D mondjuk mit is vártam....ez itt a gyik......:D és mivan, neked is ilyen jó tested van?:D vagy irigykedsz JLH-re? :DD
9/12 anonim válasza:
JLH fiatalkoraban bomba no volt, es az alakja is jo volt, de mostanra mar elegge osszeszaradt. :(
10/12 A kérdező kommentje:
Tekintve hogy törölték is az egyik válaszod így valószínűleg nem csak én láttam úgy, hogy hisztizel. De folytasd csak a ciklusban lévő nő szerepét, nem zavarsz:)
2013. okt. 12. 19:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!