Fiúk! Nektek milyen lány a szép?
Az biztos hogy nem ilyen:
Csontokkal csak a kutyák játszanak..
Nem is ilyen:
Valami ilyesmi:
De fontos ám az hogy milyen felfogással rendelkezik.. Az kevés hogy aranyalma ha belülről rohadt...
Ha jól néz ki, szép de rosszabb 1 krvánál akkor már semmi esélye..Legyen komoly, ne másszon ágyból ágyba, stb...
17/F
Ha külsőt kellene csak idealizálni akkor:
alacsonyabb max 170cm. Dundi, aranyos arccal(a szemüveges okoska arc tetszik a legjobban), kicsit husis combokkal.
nekem nincs , vagy bejön vagy nem , amúgy nagyon széles skálán mozog nálam ez, ha nagyon extrám vagy közönséges már nem nem jó. Azzal sincs bajom ha telt egy lány/Nő.
27/f
Általában : barna haj , barna szem , vékony , karcsú testalkat és 170 cm körül. De persze ezek mind borulhatnak , mert már volt , hogy nagyon tetszettek lányok , akik egyáltalán nem így néztek ki. Fontos , hogy valamitől különleges legyen , másabb mint a többi (pl. egyedien , ízlésesen öltözködik , visszafogottab , kedves stb.)
20F
eventx...
Másként nézek ki,de kíváncsi vagyok,én be e jönnék neked.
Tényleg csak kíváncsiságból..
Ha gondolod,skype..
6/8..
Teljesen igazad van.Én is így vagyok egy férfinél.
Szerintem nincs olyan ,hogy ideál.Vagy megfog benn valami ,vagy nem.Volt már olyan is,hogy egy viszonylag nem túl helyes férfinek olyan belső kisugárzása volt,hogy oda vert egy modell kinézetűnek.
belső: vidám, pörgős, kedves, hűséges
külső: 170-175cm magas, sportos alak - kb 55kg, világos (szőke-sötétszőke, világosbarna) nem festett haj, nagy kék/zöld szem, mosolygós szép arc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!