Bármelyik olcsóbb bőrfeszesítő krémmel lehet javítani a striákon, vagyis lehet halványítani őket velük?
SEMMILYEN krém vagy szer nem fogja eltűntetni vagy halványítani a striákat!
Ne higgy el semmi ilyesmit!
A stria megnyúlt bőrszövet, ami elején piros, majd hónapok múlva kifehéredik magától. Ahogy nyúlik a bőr, lassan megreped, és mivel ez egy lassú folyamat, szépen képződik is a repedésen új bőrszövet. Ez az új bőrike maga a stria.
Nem tudsz mit tenni ellene.
3 terhességen vagyok túl. Nagyon sok striám van. Nemcsak krémeket próbáltam ki, hanem masszázst, kezelést stb. Max. a pirosságot lehet egy kicsit hamarabb fehérré változtatni, de ez sem megy rekordsebességgel. Kár belefektetni energiát, időt, pénzt!
Igen, kb. 3-4 hét alatt elmulasztható a stria ultrahangos mélymasszírozó készülék és valamilyen stria elleni krém segítségével!!! :D
A barátnőm 3 hét alatt tüntette el a csíkjait szülés után ezzel a módszerrel.
Különben az UH-készülék egy csomó másra is használható a megfelelő krémekkel (pl. ránctalanítás, fogyasztás, pigmentfoltok, pattanások, narancsbőr, stb.).
Én a az egyik wellmed boltban vettem a saját uh-készülékemet, de máshol is árulják 12-17ezer Ft árakon.
Az a titka a készüléknek, hogy a krémek hatóanyagait sokkal mélyebbre tudják juttatni a bőrbe, mintha csak kézzel masszíroznád be.
Amúgy a kozmetikusok is ultrahangos masszírozással juttatják be a krémek hatóanyagait a páciensek bőrébe, csak náluk 1-1 kezelés 2500-3000 Ft-ba kerül...
Nem hittuk el de a leg gagyibb hozta a legnagyobb vatozast bartnomnel, a Tesco-ban kaphato valami sajat zsele.
Sajna nem tudom neked megkerdezni, mert most kulfoldon lakom.
De az tuti, hogy a Tesco sajat termeke es 1000 ft alatt van!
Ahogy fogyni nem lehet kapszulatol, ugy striat eltavolitani sem lehet!
Az egy borszakadas ami sosem fog regeneralodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!