Melyikük lány szebb? és ha ha válaszoltok indokoljátok meg miért ti melyiket választanátok?
Először is: a kérdés kétféleképpen is helyes lehetne, de így nem az:
vagy úgy kéne, hogy: Melyikünk szebb?
vagy úgy, hogy: Melyik lány a szebb?
de így, a kettő kollabjából nem sül ki helyes mondat.
a kérdésre feltett válasz: egyikőtök sem egy szépség, de a bal oldali nyilván jobban néz ki.
Szerintem mindkét lánynak egyedi az arca, én így senkire sem mondanám, hogy csúnya vagy másegyéb obszcén szóhasználattal kifejezett véleményt senkiről sem alkotnék, pláne így, hogy nem tudom biztosan, hogy nem áll-e valami konkrét ok, amögött, hogy hogy néz ki a lány. Megjegyzem én is gyanakszom a születési rendellenességre, de szerintem a jobb oldali lány sem csúnya. Egészen szép és kedvesnek tűnik. Egyébként a hajával kapcsolatban én azt vettem le, hogy az alkalomhoz illően csináltatta meg.
A vörös hajú lány pedig szerintem kifejezetten gyönyörű. Természetesek az arcvonásai, nincs semmi mű rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!