Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikük lány szebb? és ha ha...

Melyikük lány szebb? és ha ha válaszoltok indokoljátok meg miért ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 9. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A vörös hajú. A másiknak fura arca van, szolis hatású bőre és a melírja sem túl szép.
2013. okt. 10. 09:36
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen egyértelmű, h a vörös hajú. Ő átlagos, vagy annál kicsit szebb, a másik meg szerintem nagyon csúnya.
2013. okt. 10. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is: a kérdés kétféleképpen is helyes lehetne, de így nem az:

vagy úgy kéne, hogy: Melyikünk szebb?

vagy úgy, hogy: Melyik lány a szebb?

de így, a kettő kollabjából nem sül ki helyes mondat.

a kérdésre feltett válasz: egyikőtök sem egy szépség, de a bal oldali nyilván jobban néz ki.

2013. okt. 10. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
Baloldali!Neki normális feje van,meg szép az arca!
2013. okt. 10. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
20%
A jobb oldali úgy néz ki, mintha fogyatékos lenne.
2013. okt. 10. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
ha megnézitek közelebbről a vörös hajút, nagyon szép *-* am a másik... betegsége van?
2013. okt. 10. 21:01
 17/20 pinkpancser ***** válasza:
A vörös, mert sokkal szebb, természetesebb a mosolya. A másiknak viszont érdekesebbnek tünik a ruhája :)
2013. okt. 11. 14:29
 18/20 anonim válasza:
48%
xd egy másodpercig nem bírtam nézni a képet
2013. okt. 13. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét lánynak egyedi az arca, én így senkire sem mondanám, hogy csúnya vagy másegyéb obszcén szóhasználattal kifejezett véleményt senkiről sem alkotnék, pláne így, hogy nem tudom biztosan, hogy nem áll-e valami konkrét ok, amögött, hogy hogy néz ki a lány. Megjegyzem én is gyanakszom a születési rendellenességre, de szerintem a jobb oldali lány sem csúnya. Egészen szép és kedvesnek tűnik. Egyébként a hajával kapcsolatban én azt vettem le, hogy az alkalomhoz illően csináltatta meg.

A vörös hajú lány pedig szerintem kifejezetten gyönyörű. Természetesek az arcvonásai, nincs semmi mű rajta.

2013. okt. 27. 23:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Ismerem a jobb oldalit, egy városban élünk, és ő valóban törpe, tehát azért néz ki így...
2013. dec. 28. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!