Milyen műkörmös zselék vannak az 500ft-os Lina és pl. a 3000ft-os CN között?
sajna én se találok a kettő közt... a lina egy fos, konkrétan....
de ha MÓNIKA zselét találsz, az nagyon jó! Bnőm Szabadkán vett 50gr-ost 2400ftért! Nagyon jó, én szeretem!
Én a 2m beauty termékeket használom , és nekem nagyon beváltak.
A szín választék nagyon nagy, és még jók is ,valamint nem drágák.
Egyedül talán a géllakjai nem váltak be nálam (de általában a 2 hetet azok is kibírják ,csak a 3. héten elkezdenek lepattogni, úgyhogy abból meg inkább moyrát használok.)
De az építő zseléi, és a színes zseléi , nagyon beváltak (valamint a porcelánjai is és egyéb kiegészítői)
Itt egy pl az árból: CN építő zseléi (50ml) 9650,-
A 2m es (50ml) 5690,-
Remélem tudtam segíteni.!! :)
Moyra...de nem teljesen mindegy, hogy otthon mivel játszol?
Mert szakember ilyet nem kérdez...
neked miért nem teljesen mindegy, hogy mivel játszik otthon?? nem kell válaszolni. Amúgy a "szakemberek" elég bunkó képet festenek itt a gyiken magukról.
Én akkor sem fizetnék már nektek, ha muszáj lenne, akkor inkább nem lenne körmöm.
Persze ha az a legnagyobb örömöd, hogy lepontozod a válaszom, akkor hajrá, nagyobb örömöd ne is legyen!
Egy cn alapanyagokból készült szett anyagköltsége(a reszelőtől a bőrolajig, az eszközök kopásával együtt) 3000-3500 Ft. Erre jön a bérleti díj, a rezsi, a járulékok, az utazás, és valamennyi(kevés) munkadíj, is, hogy etetni tudjuk a családot...ja, meg mivel a vendég szereti az új dolgokat, továbbképzésre is kell menni, az se ingyen van.
Akkor hol itt a lehúzás? Ja, persze, ebbe nem kell ám belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!