Szerintetek ő szép? Átlagos vagy átlagon felüli? Képek lent
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a képen, a neve gabifrizurai youtube-ról ismert, kíváncsi vagyok rá, hogy ti milyen szemmel nézitek :) Elmondhatjátok a véleményeteket, pontozhatjátok :)
és egy egészalakos :)
2013. okt. 7. 22:39
11/18 anonim válasza:
hát ezeken a képeken még nem is olyan csúnya, de nézzétek meg a videóit... a haja tényleg borzasztó, ha már szépségápolással (??) kapcsolatos videókat csinál, a hajával is kezdhetne valamit... sminkkel meg mindenki szép, smink nélküli képet is rakhattál volna:)
12/18 anonim válasza:
Ez átlagon felüli? Elég csúnya ez a kislány, a sminkje borzasztó, a haja fénytelen. Látszik hogy régóta nem járt fodrásznál
13/18 anonim válasza:
Jó csaj.ja,mondhatjuk átlagon felülinek.
16/18 anonim válasza:
Fiú szemmel szép. Az első képen a legszebb nekem.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 9. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!