Fiúk/Lányok! Melyikünk a szebb lány? (kép lent)
Ebből a képből sem egyszerűbb.
Mindkét képen azt látom, hogy a szőkének talán aranyosabb, kislányosabb arca van (amit jóértelemben mondok), ugyanakkor szerintem a barna haj úgy általában sokkal szebb és szexi lesz tőle az ember, nem cicababa.
Tehát egyiknél ez, másiknál az a pozitívum. Egybevetve mindent pedig nem lehet dönteni. :)
Én a szőkét választanám, de mindkettő nagyon szép. :)
19F
Mindketten csodaszépek vagytok. Nagyon hasonlítotok is, véletlen, vagy van közötök egymáshoz? :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem a barna hajú lány egy picit szebb. Látszik, hogy természetes színű, szép hullámos haja van, sokkal szebb, mint a másik lányé (bár mindkét frizut elfogadnám gondolkodás nélkül :) )
Szépek vagytok, vigyázzatok egymásra. :)
22/L
Szerintem mindkét lány ugyanolyan szép :) arcra és alakra is. Tényleg nagyon hasonlítanak, 2 lányra emlékeztetnek, akik ugyanígy szőke-barna felállásban legjobb barátnők kiskoruktól és nagyon egyformák lettek :D pedig eleinte kicsit se hasonlítottak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!