Nem tudom elfogadni a hajam, egyáltalán nem tetszik, mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Hónaljig érő, hullámos/göndör hajam van, sötétbarna színű. A frufrum kb a fülem hegyéig ér, nem is szeretném levágni mert úgyis begöndörödne és rosszabb lenne. Növeszteni szeretném mert nagyon nem tetszik hogy ilyen rövid. Legszívesebben kiegyenesíteném, de nem tudom mert ebben a szar időben mire beérek a suliba, már nem lesz egyenes :( Nagyon szar, nem tudom kezelni, bepárásodik és olyan lesz mint a szénakazal :(:(:(:(2009. nov. 8. 16:43
1/3 anonim válasza:
löször egyenesitsd ki, maj a dm-be vagy a rossmannba kapató egyenesítő spray-vel fujd be a hajad:) egész nap egyenes lesz legalábbis nekem hat:)
2/3 anonim válasza:
Esetleg valaki vigyen be kocsival a suliba:D Ha ez nem megoldható akkor wax vagy zselé. Én spec vasaltam a hajamat, bár nekem van kocsim, de semmi baja nem volt. Ha gondolod vidd el suliba magaddal a vasalót.
3/3 anonim válasza:
Vagy vegyél fel sapkát, vagy kapucnit és akkor nem göndörödik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!