Ha kapok a New Star Face-nél munkát akkor kb mennyit fizetnek egy munkáért? És hány darab casting vagy egy hónapban?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 00:13
1/2 anonim válasza:
Ne is reménykedj!Én is voltam náluk sok castingon és majdnem portfolióra is rábeszéltek ,hogy csináltassak náluk 40ezerért 5évvel ezelött aztán persze van pár fotos aki ingyen is csinál,na meg regisztrációs dijakat kértek és egy munkáért kb 10ezertől-40ezer ft-ig lehet keresni,de ne is reménykedj sok ismerösömet áttb@szták már és nem csak ez a cég hanem más ügynökségek is akik ilyen hiresek,szal ez csak pénz lenyúlás igérgetnek aztán semmi munkát nem adnak,hidd el 7éve vagyok fotómodell.
2/2 anonim válasza:
a new star face engem utcán szólított le. ha téged is, ne reménykedj, vagy kamuügynökség vagy nagyon szar! elmondom miért, mert amelyik ügynökség arra kényszerül, hogy az utcán midnen második lányt leszólít akik kinéznek valahogy, az gáz! a menő ügynökségek nemhogy nem csinálják ezt, hozzájuk sorban kell állni és meg kell küzdeni, hogy bejuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!