mert sokkal olcsóbbak vannak mint pl douglas-ban, de nemtudom őket megszagolni.. Tehát honnan tudjam hogy jó illatú-e valamelyik? Mert csak néhány oldal illatosított.. Amúgy ti havonta kb mennyit rendeltek és miket?
Előre is köszi :)
2009. nov. 7. 23:03
1/7 anonim válasza:
Én rendeltem már onnan parfüföt, bár nem soakszor. Amit rendeltem azzal meg voltam elégedve.
Ha valami nagyon megéri, akkor "bespájzolok". Az egyik szempillaspirált nagyon szeretem, most épp arra várok, hogy levigyék az árát.
2009. nov. 7. 23:16
2/7 anonim válasza:
nekem egyetlen parfüm tetszett az Avonból, és az a Little Black Dress, azt sokszor rendeltem. A többi az nagyon pacsuli illatú, na de ízlések és pofonok. Szerintem ha nem vagy biztos egy illatban akkor kérj illatmintát. De én akkor is azt mondom, hogy inkább menj egy parfümériába és vegyél egy rendes parfümöt, mert amennyi pénzt ráköltessz ezekre, azt ha összeadod tudsz venni egy jó kis parfümöt. :)
2009. nov. 7. 23:23
3/7 anonim válasza:
Volt pár avonos parfümöm, az illatukkal semmi bajom ( bár igazából nem nagy szám egyik sem), viszont egyik sem tartós, így már egy ideje nem rendelek és nem is fogok.
2009. nov. 7. 23:35
4/7 anonim válasza:
Én rendeltem már tölük parfümöt és nagyon tetszett az illata,ha nincs az újságban termék minta akkor vásárold meg személyesen olyan helyen ahol van ilyen avonos bolt pl a Tescoban és ott sztem megengedik,hogy megszagold.de ált. nem lehet bennük csalodni,sokkal jobb mint az oriflame:)
2009. nov. 8. 01:58
5/7 anonim válasza:
Christian Lacroix-absinthe nevű parfümjüket vásárolom megjelenés óta,ennél jobb illatot még nem is szagoltam!
Mindenki dicséri rajtam,és extra tartós!
2009. nov. 8. 10:11
6/7 anonim válasza:
Én csak a Passion Dance nevű parfümöt szoktam onnan rendelni, de azt nagyon szeretem:)
2009. nov. 8. 19:03
7/7 anonim válasza:
Szia,
nem tudom mennyire aktuális a kérdésed, ha még érdekel az vaon akkor írj, tudok segíteni illatmintákkal is , küldök katalógust és elmesélem, hogyan lehet olcsóbban megvenni...meg még sok minden mást az Avonról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!