Fiúk szerintetek hogy nézek ki?
2013. szept. 29. 01:39
51/61 anonim válasza:
Csini vagy, bár kicsit keskenynek tűnik nekem a csipőd az első kép alapján, de amúgy nem rossz. Hajad tetszik nagyon első képen:)
10/7
20f
52/61 anonim válasza:
Én elhívnálak randizni...arc, testalkat nekem nagyon tetszik, a hajjal azért tényleg nem vagyok kibékülve én sem, popiformálás sem ártana, de még nagyon fiatal vagy, biztos alakul még! Ha pontoznék, 7/10
53/61 pinkpancser válasza:
Nem rossz, de egy picit több fognivaló nem ártana :)
54/61 anonim válasza:
Nem rossz, nem rossz:D
Nagyon szép a kertetek is, a gyep vetett vagy gyepszőnyeg?
55/61 anonim válasza:
Kedves #55, mire is enged következtetni az, hogy valaki feltesz magáról két képet? Majd azután ítéld meg Glóriát, ha megismerted!
56/61 anonim válasza:
55-ös: Magadnak tetted fel a kérdést?
57/61 anonim válasza:
A hajad nagyon szép! :D meg a stílusod is tetszik! szerintem szép vagy, 8/10 pont. de gondolom ezt te is tudod, nem tűnsz önbizalomhiányosnak, úgyhogy picit szemétség volt megkérdezni... :P
58/61 anonim válasza:
az alakod jó, az arcod és a stílusod nem jön be
59/61 anonim válasza:
10/10.
A külsőd tökéletes. A stílusod is. A mosolyod meg igéző.
De azért egy olyan egész alakos képet feltehetnél, ahol rendesen látszik az alakod, és nem hasalsz. :-)
60/61 anonim válasza:
Nagyon szép lány vagy! Imádom ha egy vékony lánynak hosszú, dús haja van. Szép az arcod, a mosolyod, az alkatod, a hajad... és hogy a második képen a monokiniző nőre bikini felsőt rajzoltál, hát besirtam :DD
nálam 10/10 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!