Szerintetek hogy nézek ki? Tízből hány pontot adnátok?
2013. szept. 28. 19:09
1/15 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, ezért nem pontozlak:( Olyan aranyos lány vagy. A mosoly jól áll neked.
2/15 anonim válasza:
Jól nézel ki! És nagyon szép a mosolyod!
30/L
3/15 anonim válasza:
7-8 között elsőre, de szerintem ez mehet feljebb is, csak külsőt néztem hirtelen :) Mosolyod viszont tényleg iszonyat elragadó :)
4/15 anonim válasza:
Nagyon szép a szemed és a mosolyod is.:)) az alakod is rendben van így lány szemmel.:)
5/15 anonim válasza:
Bájos vagy, olyan kedvesnek tűnsz. Sokaknak rikít a képről a flegmaság. A tiédről nem, sőt...Pontozni nem tudnálak.
6/15 anonim válasza:
Gyönyörű vagy*.* 10/10:)) 14l
8/15 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, és szimpatikus az arcod! :) Szerintem menj el tini bőrgyógyászhoz, mert látom hogy kicsit patis az arcod. Nekem sokat segített.
Egyébként 10/10* :)
15L
9/15 anonim válasza:
nekem nem tetszel :/
de átlagosnak mondanálak :)
21f
10/15 anonim válasza:
Ha a jellemed is olyan, ahogy a képekről elképzelem, akkor főnyeremény vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!