Szerintetek szép lány?
Figyelt kérdés
A képen nem én vagyok. Mármint TÉNYLEG nem én vagyok. Egyik volt osztálytársam. Szerintem a stílusa miatt nem szép, de a fiúk imádják. Szerintetek az?
2013. szept. 28. 18:26
11/15 anonim válasza:
Nem rossz, nekem bejön, 7/10 pont, de ami miatt a fiúk igazán kedvelhetik, az az, ami a pózolós képekből következik... ez a lány egy riba.nc!
21f
12/15 anonim válasza:
Ijesztő. Kamionparkolóban 5000 Ft-s kategóriának nézem.
13/15 Je Veux válasza:
10 év múlva nagyon ráncos lesz ezekkel az arckifejezésekkel.
15/15 anonim válasza:
Olyan tipikus fennhéjázó tinip×cs×.A plázában van egész nap,úgy néz ki mint egy k×rv×,a 8.-os ballagásán sem volt már szűz,és hetente váltogatja a pasijait,akiket persze 3 nap után megcsal.Ja és facebookon 1000 képe van fenn a barcsinőcsieivel.....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!