Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zsírbontással, zsírleszívással...

Zsírbontással, zsírleszívással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Röviden vázolva a dolgokat: 21 éves lány vagyok, 167 cm, 46 kiló. Vékony alkat vagyok, karom, lábam sovány, ezzel semmi bajom. De: a fenekem aránytalan ezekhez képest. Nem kerek, feszes, kicsit lóg. Jó, nem durván, ,,csak" annyira, amennyire sokaknak - az üléstől. Meg a hasam sem lapos, és nem is feszes. Ha leülök, van, hogy ,,ráfolyik" a nadrágomra, és ez nem túl szép látvány. A felüléseket nem bírom, mert nagyon rossz a hátam.

Tehát: arra gondoltam, hogy vmi kuponos ajánlattal (mert sok pénzt nem adnék ilyenre) elmennék egy egyalkalmas zsírbontásra vagy vmi ilyesmi kezelésre. De nem röhögnek ki, hogy mit akarok én? Mert alapvetően nincs bajom az alakommal, de a fentiek kicsit zavarnak. Ugyanakkor nem akarok álszentnek sem tűnni, mert tudom, hogy sokan komoly súlyfelesleggel küzdenek mindenhol. Én vékony vagyok, cserébe viszont más bajom van (pl. a bőröm nem szép). Szóval nem akarok beképzeltnek látszani vagy ilyesmi. És egyáltalán ,,kisebb" mennyiségű feleslegből is tudnak leszedni?

Mit tegyek?

2013. szept. 27. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Sportolj.Azért vagy formátlan mert nincs izmod.

A hàtadnak mi baja?

Egyébként fogyni meg futással is diétával tudsz nem felülésekkel..

A zsírleszívás egészségtelen és csak egy bizonyos mennyiség felett vállalnak

2013. szept. 27. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt is mondták már, hogy sportos vagyok, gondolom, mert a combom formás. De én elsősorban nem is az akarok lenni, nem a fitneszedzők alakját irigylem, csak innen-onnan lenne jó lefaragni 1 picit. A hátam olyan értelemben rossz, hogy gerincferdülésem van, és sajnos nagyon rossz a tartásom is. Mindig az volt. Ezért nem jó a felülés sem. Van vmi olyan hasizomgyakorlat, ami nem terheli a hátat?
2013. szept. 27. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

A lábemelések talán nem terhelik meg a hátat. (Utánanézhetsz:Fegyencedzés vagy builder.hu)

De azt remélem tudod hogy a hasedzéstől nem fog lemenni a zsír.

2013. szept. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!