Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Le merjek ülni a buszon a...

Le merjek ülni a buszon a fekete szövetkabátomban?

Figyelt kérdés

Térdig érő, félek, hogy koszos lesz.. Első szövetkabátom, kicsit féltem.. :S

14/L

2009. nov. 6. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem bokáig érő szövetkabátom van, szegény sokmindent átélt már 4(v. 5?) év alatt. :) Pl. estem már benne seggre sárban, az ilyesmit (sarat, port szöszt...) ki lehet szedni ruhakefével, ha megszárad. Én évi egyszer (használat előtt ősz végén) elviszem kitisztíttatni. Úgy általában meg, ha látod, h. vmi ráragadhat, összekoszolhatja stb, akkor elkerülöd, nem ülsz le, nem dőlsz neki. Sztem annyira kell rá figyelni, mint más ruháidra. Térdigérőnél meg főleg, mert az még le sem érhet a földre. A gyűrődés elkerülhetetlen, próbálok én is vigyázni, dehát a kabát van értem, és nem fordítva :). Ha hazaérek vállfára akasztom, nem teszem be a szekrénybe, így meg tud száradni, ha nedves lett (ruhakefével ki lehet tisztítani, ha kell) és a gyűrődés pedig kisimul másnapra. Divat vagy nem divat, én nagyon szeretem, mert praktikus, pl. takarónak is használható. :) Viseld egészséggel!
2009. nov. 7. 17:39
 12/14 anonim válasza:

Szinte az összes ember\nő abban jár már pár éve, nem tűnt még fel nektek?

bocs, de ez hülyeség... elég sokan járnak ilyen kabátban, de nem többen, mint másmilyenben

2009. nov. 23. 17:02
 13/14 anonim válasza:
simánj ülj le..attól h a busz egy igen sok ember által használt közlekedési eszköz attól nem a szeméttelep.. ülj le.. mi vagy te kishercegnőő.. vagy akk állj xD
2010. jún. 26. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan:)

nekem van egy teljesen földigérő fekete szövetkabátom de nem szokott vészesen piszkos lenni sosem de pl tömött villamoson rá szoktak lépni ha állok is:)

2012. máj. 20. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!