Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A józsefvárosi piac nagyon lepra?

A józsefvárosi piac nagyon lepra?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát...Figyelj csak...

Elmondom neked,hogy ide csomó olyan ember ír,aki nem is volt még ott,mert akkor nem írnának ilyeneket...

De hidd el,hogy amit most írok,az igaz...

Ne tévesszen meg az,hogy a hely lerobbant...

Nagyon jó cuccokat lehet ot venni nagyon olcsón,alkudni is tudsz...

És áhh....a minőség is jó meg minden,csak vigyázz ott az értékeidre ;)

2009. nov. 14. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
nem annyira
2010. máj. 10. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom...én most voltam júniusban,és nem bánom hogy elmenntem.Mindenből lehetett alkudni,olyan mint egy rendes piac.Vannak kicsit erőszakosabbak is,de nem kell félni,csak köszi nem kéremet mondani.Alkudozni tudni kell,ha azt mondod ennyiért nem kell,tovább mész utánad szól,h oké vidd el anyiért amennyit mondasz.2db egy női és egy férfi "adidas" melegítőt vettünk 10.000ftért.Az utcán senki nem mondja meg h honnan való,csak én tudom.Szerintem jó violt,és biztos hogy még menni fogunk oda.
2010. jún. 12. 22:25
 14/15 anonim válasza:

Én évek óta járok oda.

semmi gond nincs vele, igaz, hogy tényleg nem a legelőkelőbb, dehát ha ilyen kellene, gondolom nem kérdeznéd...

Lényeg, hogy ne vegyél meg mindent az első helyen, mert tényleg sokan árulják ugyanazt. példa: 25 db-os írható CD-t akartam venni, először 3000-ért kaptam csak, legközelebb továbbmentem, 2500 volt, legutóbb meg már 1800-ért találtam (TDK, nem hamis :-). Szóval járd be jól, szánj rá egy kis időt. Nem olyan nagy.

2010. szept. 11. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
nemaz:D énszeretem, de igazából csak az emberek miatt, tök kedvesek mindig, mármint az ázsiaiak:3
2011. ápr. 17. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!