Félek rendelni?

Figyelt kérdés
sziasztok! Az a helyzet hogy nagyon szeretnék színes feszülős nadrágot, de new yorkerben mindenhol olyan rikító színűt láttam, és sok helyen már majdnem 10 ezer ft egy nadrág.. és ebayen láttam jó árban és olyat ami tetszik, már rendeltem ruhát ami jó lett.. bnőméknek van paypaljuk és tőlük rendeltem, volt amire 2 hónapot is várnom kellett, de minden megjött és nekik is.. a cuccokat amiket eddig rendeltem mint kínából és 99%os pozitív visszajelzéssel.. azonban ők tavasszal rendeltek gyűrűt, ami elég drága volt 2 ezer ft darabja, és nem jött meg.. németországból volt a hirdetés, és nem kapták meg email sem volt amire írhattak volna.. félek h én is bukok pénzt.. valaki tudna tanácsot adni?
2013. szept. 24. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Tanuld meg használni az ebay-t és akkor nem buksz!

Ha 45 napon belül nem érkezik meg a termék, akkor reklamálhatsz, és jó eséllyel visszakaphatod a pénzed.

2013. szept. 24. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:
de hogyan kell reklamálni?
2013. szept. 24. 13:40
 3/3 anonim válasza:

purchase history ahol meg van mit rendeltél.

rámész a termék sorára jobb oldalt ahol visszaigazolsz view problem ott kiválasztod melyik ami neked kell ajánlom a másolást és a google fordított. majd tovább megint kiválasztos aztán valami case na azt nyisd meg mert kell és megint írd be a dolgokat, problémát és hidd el nekem ha terméket nem is de a pénzt visszaküldik.

2014. jan. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!