Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ő elég jó csaj? (KÉP)

Szerintetek ő elég jó csaj? (KÉP)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mielőtt összejövök egy csajjal megkérdezem mások véleményét is róla hogy külsőre milyen a megitélése. Kövezzetek meg érte számomra fontos a külső és érdekel hogy a leendő csajom milyen mások szemében külsőre.

[link]

[link]

2013. szept. 23. 01:05
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
nöiesen öltözködik ===> jó lehet az ágyban
2013. szept. 23. 09:11
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen van fent egy csomó kép de azok sajátmagukról kérdeznek vagy pedig közismert emberről. Ha ilyen szövegkörnyezetben teszel fel képet olyanról aki nem te vagy és nem is híresség mondjuk akinek a képét netről szeded azt igenis leszedik és jön a piros üzi hogy személyiségi jogokat sértek. Voltak fent ezek a képek fejjel együtt is.
2013. szept. 23. 11:05
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
tegyük fel, hogy tényleg nem te vagy a képen, hanem a csaj akivel össze fogsz jönni... hát akkor is elég cinkes vagy :DDDDDDD pasi létedre nemtudod megállapítani a TESTÉRŐL, hogy jócsaj? ja, jó teste van, akár te vagy akár nem. nem látod? :) szóval ebből is gyanus, hogy te vagy a csaj... de ha pasi vagy, akkor elég gyanús, hpgy megkell kérdezned, hogy néz ki egy női test. :D úgy is midnent az arca dönt el...
2013. szept. 23. 13:55
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én legalább beismerem hogy fontos a külső..."

Más is, csak ez a legtöbb embernél úgy működik, hogy mindenki maga dönti el, ki tetszik neki és nem a GYK. nagyközönsége. :D Na, de ha neked így jó, akkor így jó. :) Csinos a csaj.

2013. szept. 23. 16:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Most ennyiből hogy a g*cibe alkossak véleményt?
2013. szept. 23. 17:49
 26/29 anonim ***** válasza:
Azért engem érdekelne az arca is(mondjuk privátban)
2013. szept. 23. 18:06
 27/29 A kérdező kommentje:
El tudom dönteni én is de mint mondtam arra vagyok kiváncsi milyen róla a közízlés
2013. szept. 23. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy "tehetséges"!
2013. szept. 23. 23:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Olyan, mint egy világcsúcs... csak meg kéne dönteni.

Illetve a következő állítás is illik rá:

Olyan, mint egy műholdas tévé, mindent lehet rajta fogni.

2013. szept. 24. 19:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!