Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok Selenáról,...

Ti mit gondoltok Selenáról, és Mileyról?

Figyelt kérdés
Pozitiv,negítiv

2013. szept. 22. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miley ránézésre egy negatív, antipatikus ember, a másik meg annyira semmilyen,hogy még ennyit se lehet róla mondani.
2013. szept. 22. 15:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,szerinted Miley jobb és kedvesebb volt barnán? és Selena miért semleges? :)
2013. szept. 22. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Selena nekem szimpatikus, viszont ez a mostani Miley változat nem jön be.
2013. szept. 22. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok róluk.. mármint olyan semmilyen.. sem pozitiv sem negativ, bár Selena inkább pozitiv ha választani kell
2013. szept. 22. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:

A mostani Miley visszataszító.

Selena csinos de ennyi.

2013. szept. 22. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Miley vagány, rohadt jól néz ki, Selena meg még mindig 15 éves kislánynak néz ki, ellenben interjúk alapján nagyon szimpatikus.
2013. szept. 22. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nincs velük semmi gáz. Teljesen elfogadhatóan néznek ki és nem is botrányos a viselkedésük. Az hogy a színpadon mit produkálnak az meg szerintem nem elítélendő, elvégre előadóművészek. Ebből élnek. Ehhez értenek. Ha az utcán egy építkezésen kezdenének el meztelenül egy bontógolyón himbálózni az gáz lenne,de nem teszik.
2013. szept. 22. 20:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a véleményeket,és személy szerint Selenát bírom jobban:) Miley viszont színpadon elég érdekes...
2013. szept. 23. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Selenával csak annyi a bajom, hogy nem tetszik. Amióta látom, hogy mennyi ember van oda érte, azóta nem mondom, hogy ronda, de nekem személy szerint egyáltalán nem vonzó, semmi szépet nem látok benne.

Miley-t ellenben nagyon utálom, eleve azzal a gagyi sorozatával vallatni lehetett volna, tipikus amerikai szenny, és ezzel egy generáció jelentős részét valószínűleg sikerült kisebb-nagyobb mértékben elcsesznie. Mióta meg viszket a puncija és vonaglik mint egy rossz ringyó, duplán rühellem. És egyáltalán mire van ilyen nagyra magával, mikor ő aztán tényleg kifejezetten csúnya csaj?

2013. szept. 23. 21:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó választ adtál,én is így gondolom. Miley egyszerűen elcsúnyult. Mindenki vára hogy majd a Hannah Montana után felnőttesebb szerepet kap.. de senki nem arra gondolt hogy ronda bőrszínű fehérneműben táncoljon..ráadásul nyilvánosan...
2013. szept. 24. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!