1/12 anonim válasza:
miley ránézésre egy negatív, antipatikus ember, a másik meg annyira semmilyen,hogy még ennyit se lehet róla mondani.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,szerinted Miley jobb és kedvesebb volt barnán? és Selena miért semleges? :)
2013. szept. 22. 15:08
3/12 anonim válasza:
Selena nekem szimpatikus, viszont ez a mostani Miley változat nem jön be.
4/12 anonim válasza:
Semmit nem gondolok róluk.. mármint olyan semmilyen.. sem pozitiv sem negativ, bár Selena inkább pozitiv ha választani kell
5/12 anonim válasza:
A mostani Miley visszataszító.
Selena csinos de ennyi.
6/12 anonim válasza:
Miley vagány, rohadt jól néz ki, Selena meg még mindig 15 éves kislánynak néz ki, ellenben interjúk alapján nagyon szimpatikus.
7/12 anonim válasza:
Szerintem nincs velük semmi gáz. Teljesen elfogadhatóan néznek ki és nem is botrányos a viselkedésük. Az hogy a színpadon mit produkálnak az meg szerintem nem elítélendő, elvégre előadóművészek. Ebből élnek. Ehhez értenek. Ha az utcán egy építkezésen kezdenének el meztelenül egy bontógolyón himbálózni az gáz lenne,de nem teszik.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a véleményeket,és személy szerint Selenát bírom jobban:) Miley viszont színpadon elég érdekes...
2013. szept. 23. 21:37
9/12 anonim válasza:
Selenával csak annyi a bajom, hogy nem tetszik. Amióta látom, hogy mennyi ember van oda érte, azóta nem mondom, hogy ronda, de nekem személy szerint egyáltalán nem vonzó, semmi szépet nem látok benne.
Miley-t ellenben nagyon utálom, eleve azzal a gagyi sorozatával vallatni lehetett volna, tipikus amerikai szenny, és ezzel egy generáció jelentős részét valószínűleg sikerült kisebb-nagyobb mértékben elcsesznie. Mióta meg viszket a puncija és vonaglik mint egy rossz ringyó, duplán rühellem. És egyáltalán mire van ilyen nagyra magával, mikor ő aztán tényleg kifejezetten csúnya csaj?
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó választ adtál,én is így gondolom. Miley egyszerűen elcsúnyult. Mindenki vára hogy majd a Hannah Montana után felnőttesebb szerepet kap.. de senki nem arra gondolt hogy ronda bőrszínű fehérneműben táncoljon..ráadásul nyilvánosan...
2013. szept. 24. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!