Szerintetek nagyon gáz az ennyire széles váll és hát egy lányon?
Sziasztok!
Rendszerint mondják, hogy akkora hátam van, mint egy úszónak.Nagyon idegesít, mert közöm sincs az úszáshoz.
Sportolni sportolok, de csak ilyen karbantartás céljából, mert nemrég adtam le 10 kilót, de a vállam mérete semmit sem változott. El vagyok keseredve.
Legyek női testépítő vagy mi? :D Máris előnyöm lenne.
Ahh
Kép privátban, ha kérsz.
166cm vagyok és 70 kiló voltam, de most 60 vagyok. :)
nem mondanak kövérnek, de egyszerűen széles vagyok.
A combom is vékonyabb fajta, fenekem sem nagy, ezért tűnik olyan szélesnek a vállam, ami persze széles is, mert mindenki mondja, de egy erősebb alsó testnek (comb,fenék) jobban örülnék, mert így elterelődne a figyelem a széles vállamról. :/
Amúgy fél év alatt dolgoztam le a 10 kilót, nem volt egyszerű, mert nem voltam azért annyira súlyosan kövér, akiről 1 hónap alatt lezuhan 10kiló. :D
És igen, mindjárt megy is a kép. :)
Edzés pedig nekem főleg lépcsőzésekből , kitörés, guggolás, hasizmozásból áll, mivel ezeknek a térfogatát szeretném növelni, ha már nagyon zsír nincs rajtuk, legalább az izom szélesítse egy kicsit.
A karom mivel még picit lötyögős, arra simán bicepsz gyakorlatokat csinálok, meg tricepsz.
Járok konditerembe, kértem már tanácsot.
Vállra semmilyen felsőtest gyakorlatot nem csinálok. :D
szigorúan kerülve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!