Most 15 éves vagyok és 75/A-s melltartót hordok ez átlagos? Vagy még ugy is fognak pár évig nőni akkor az elég lesz majd a fiúknak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 18:13
1/14 anonim válasza:
Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos női mellméret az olyan 75/B körül mozog.
2/14 anonim válasza:
Első válaszolónak igaza van: a B kosaras mell az átlagos. A mell kb. addig nő, amíg be nem áll a menstruációs ciklus. tehát úgy 15-16 éves korig, bár attól is függ, hogy mikor jött meg először.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. nov. 6. 10:07
4/14 anonim válasza:
neparázzál még nő. 15 évesen én még melltartót sem hordtam, mert 75A-s mellre baromi hülyén nézki, és felesleges is.
most 24 vagyok, azóta kicsit megnőttek már.....
5/14 A kérdező kommentje:
Okés:P köszönöm!!
2009. nov. 7. 08:26
6/14 anonim válasza:
én is 15 vagyok, és 75/a-s nekem is. Hát én is remélem hogy valamennyicskét azért még fog nőni, de azért az, hogy "elég a fiúknak" elég érdekesen hangzik. Mindenkinek más tetszik, aki a nagymellű nőkre bukik, az általában csak AZT akarja tőlük..
7/14 anonim válasza:
Hát öcsém nem tudom hogy ki volt az a barom állat aki szerint 16 éves korig nő a mell, de az bizony még 18-20 éves korig bőven nő...
van akinek 17-18 éves koráig A-s aztán emg megnő...
én is 15 vagyok, és sose sajnáld ha kicsi a melled egyik osztálytársamnak konkrétan akkora mint 1-1 emberfej...ő nagyon szexinek hiszi, de hidd el hogy nem az!
8/14 anonim válasza:
Nekem 75/B vagy néha 80/B.És 14 vagyok.
9/14 anonim válasza:
Hát igen a mell 20 éves korig is nőhet.Mégjó én 15 vagyok még megse jött így a melleim is elég kicsik.
10/14 anonim válasza:
ó b.ki ha ez lenne a gondom.... én pont kissebbet akarak :D de amúgy nyugi mert megnőnek 100százalék. a pasiknak meg hidd el, mindegy mekkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!