Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretném meg tudni kitud a...

Szeretném meg tudni kitud a BRILLANT NAIL STUDIO UV lámpáról?

Figyelt kérdés

Vetem egyet, de nem tudom használni.Nem mondták, hogy speciális zselé kell hozzá.Cupidot,crystál nails nem lehet hozzá használni?? vagy lehet???cCsomagban lehet venni valamelyik német oldalról.Tudom hogy olcsó húsnak híg a leve. De ennyire.A tesz-veszem is árultak ilyet.de egyik sem írta oda:bocsi de speco zselé kell hozzá!!!

Annyira kivagyok bukva!!

Köszike ,hogy el olvastátok!!!

2009. nov. 5. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld ki valamilyen zselével. Ilyet még nem hallottam,hogy egy uv lámpát csak spec. zselével lehetne használni.
2009. nov. 7. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam minden fajta zselét de nem fixálta le!!! próbáltam kicserélni az égőt, de nem találok ilyen égőt csak olyat amit a pénz vizsgálathoz használnak. A körmös oldalakon és a körmös boltokban más fajtát árulnak!
2009. nov. 8. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Az uv lámpa nem fixál,te fixálod le alkoholos v fixálós vattával. Te amúgy körmös vagy? Tehát szakember?
2009. nov. 8. 22:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Arra voltam kíváncsi ,hogy LEHET-E HASZNÁLNI!!!! mert az én gépem nem égeti rá a zselét " így jó" vagyis nem történik semmi kémiai folyamat ,amitől a zselé meg kötne egy kicsit, hogy fixálás után formálni tudnám.

[link]

2009. nov. 11. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg a fénycsövek rosszak,menj be egy körmös boltba és kérdezz rá,hogy van-e csö bele.
2009. nov. 12. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!