A józsefvárosi piac veszélyes? ÉS miket lehet ott kapni? Szerintetek lehet ott körömnyomdát kapni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:15
11/13 anonim válasza:
ott mindent lehet kapni :) jogosítvány, nyelvvizsga, érettségi, diploma, hamis útlevél... amit csak szeretnél:)
ja és persze millió féle gagyi hamis ruha, telefon, műszaki cucc... bizsuk, sminkek... de ilyesmit még sose vettem
pontosabban egyszer vettünk fehér egyforma pólót barátnőmmel, amire nyomtattunk egy mintát utána... és a Mexx ruhamárka M.o.-i gazdasági menedzsere mondta,hogy mennyire jó ez a póló, milyen jól áll és jó a fazonja :D:D mélyen hallgattam,hogy honnan van... :D de azért nem szoktam rá,hogy ott shoppingoljak ;):D
12/13 anonim válasza:
Méghogy nem veszélyes... Rengeteg viperával, sokkolóval, késsel netán gázsprével felszerelt emberke kószál arra, akik véletlenszerűen bele szoktak egy-egy emberbe kötni. Ha esetleg konfliktusod adódna egy ilyen egyénnel, akkor hiába van körülötted a sok ember, az iskolázatlan barmok nem haboznak rádtámadni... Nagyon óvatosnak kell lenni, az értékeid elvesztése a legkisebb gond. Szülő nélkül gyerekeknek pedig szigorúan tilos lenne bemenni, mert a felnőttekkel nem sűrűn kötekednek, de a gyerekekkel nem bánnak kesztyűs kézzel.
13/13 bence7900 válasza:
Ott téli sapkától gépkarabélyig minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!