Mit tudtok a helix piercingről (fül felső porcos részén)?
Mennyire fáj a szúrás?Mennyi idő a gyógyulás?Mit ajánlotok milyen ékszerrel ajánlott szúrni?(fülbevaló,karika,patkó)
szúrni érdemes vagy lövetni?
személyes tapasztalatokat is szivesen várok:) köszönöm
minden testékszert szúratunk, a lövés jobban roncsolja a szöveteket, így a gyógyulási folyamatot is meghosszabíthatja. egyénenként eltérő a fájdalommal kapcsolatos tapasztalat, nekem 5helixem van, egyik sem fájt kimondottan, csak kellemetlenek voltak.
a gyógyulás több hónapot is igénybe vehet, ált. fél év, de lehet több is. én ajánlom piercing kezelésre az Octenisept nevű fertőtlenítőt, nagyon sokat segít piercingek gyógyulásában (is).
szerintem kezdő ékszernek mindenképp talpas, egyenes szárú ékszert válassz, nekem azzal hamarabb gyógyultak a piercingek.
Maga a szúrás csak egy pillanat, nem fáj. Utána elkezd égni, az kellemetlen, de szerintem ennyit megér:)
Nekem egy van, szúrattam kb fél éve, de még érzékeny kicsit, ha nyomogatom. Tudom, ne nyomogassam..:D egyébként soha semmi gondom nem volt vele.
Egyébként ajánlott talpas ékszert belerakni kezdésnek, nekem is az van benne:)
Szúrasd mindenképpen. Az, hogy mennyire fáj, az sok mindentől függ: mennyire vagy érzékeny, mennyire vagy fáradt, mennyire ügyes a piercer, és hogy pontosan hova szúratsz.
Nekem végig van szúrva a fülem. Volt ahol csak kellemetlen volt, volt ahol fájt. De azért nem egy kibírhatatlan fájdalom, csak hát nem jó érzés. :)
Én a hajlított ékszert szeretem (olyan, mint a köldök piercing, csak vékonyabb és rövidebb).
Karikával jobban fáj, amikor beteszik. És sokaknak nem bírja a füle a karikát. Szóval egyenes vagy hajlított szárú ékszerrel kezd, és ha lehet akkor titánból legyen, azzal gyógyul leggyorsabban.
Kezeléshez Octeniseptet vegyél, azzal fújogasd naponta többször.
nagyon köszönöm a segítségeteket!ma voltam csináltatni,a piercer nagyon jófej és ügyes volt.egy picit kellemetlen volt,de alig pirosodott be és nem is fáj:) végül talpas ékszerrel csináltattam,mert a szakik is azt ajánlották.
mégegyszer köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!