Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ehhez az archoz milyen haj...

Ehhez az archoz milyen haj állna jól?

Figyelt kérdés

[link]

milyen haj illene ehhez az archoz?

lécci segítsetek,képpel ha lehet!

2013. szept. 16. 16:07
 1/7 ~zsozso~ ***** válasza:
33%
hat ezen segiteni mar nem lehet...
2013. szept. 16. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kértem! azért kérdeztem hogy milyen irányban változtassak a hajamon... -.-" nem oltás céljából
2013. szept. 16. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:

óó te egyszer már tettél fel kérdést ezzel a képpel nem?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes.. itt sokan válaszoltak a kérdéssel kapcsolatban is :)

2013. szept. 16. 16:53
 4/7 A kérdező kommentje:
igen,de képeket tudtok mellékelni,hogy körülbelül mégis milyen? mert nem ngyon tudom így elképzelni
2013. szept. 16. 17:14
 5/7 hunbula ***** válasza:

Szerintem a frufrut mindenképpen tartsd meg. Egyébként szvsz egy rövid hajat tudnék rád elképzelni, de persze nagyon jól meg kell gondolnod, nehogy megbánd.

[link]

[link]

2013. szept. 16. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

MINEK SZÓLOGATTOK BE NEKI? Hogy lehettek ekkora tapló parasztok??????

Amúgy nekem jobban tetszenél középen vagy oldalt elválasztott vasalt, hosszú hajjal. Esetleg szőke melír? De ne az a csíkos, hanem az a szebb fajta.

2013. szept. 16. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én fodrászként azt tudom Neked mondani, hogy egész jól állna egy nagyon rövid haj.

Valami ilyesmi. :)

http://www.youtube.com/watch?v=1NRV1CBGAyk

2013. okt. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!