Ehhez az archoz milyen haj állna jól?
2013. szept. 16. 16:07
1/7 ~zsozso~ válasza:
hat ezen segiteni mar nem lehet...
2/7 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kértem! azért kérdeztem hogy milyen irányban változtassak a hajamon... -.-" nem oltás céljából
2013. szept. 16. 16:29
3/7 anonim válasza:
óó te egyszer már tettél fel kérdést ezzel a képpel nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes.. itt sokan válaszoltak a kérdéssel kapcsolatban is :)
4/7 A kérdező kommentje:
igen,de képeket tudtok mellékelni,hogy körülbelül mégis milyen? mert nem ngyon tudom így elképzelni
2013. szept. 16. 17:14
5/7 hunbula válasza:
6/7 anonim válasza:
MINEK SZÓLOGATTOK BE NEKI? Hogy lehettek ekkora tapló parasztok??????
Amúgy nekem jobban tetszenél középen vagy oldalt elválasztott vasalt, hosszú hajjal. Esetleg szőke melír? De ne az a csíkos, hanem az a szebb fajta.
7/7 anonim válasza:
Én fodrászként azt tudom Neked mondani, hogy egész jól állna egy nagyon rövid haj.
Valami ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!