Mi a benyomásotok rólam?
Figyelt kérdés
Előre is bocsi a képek minősége miatt.
Tudom, hogy inkább az átlag kategóriába tartozom, tehát nem is várom el, hogy gyönyörűnek tartsatok. És azt is tudom, hogy sovány vagyok, erről nem én tehetek, dolgozom is a hízáson rendesen.
2013. szept. 11. 19:08
1/11 anonim válasza:
Átlagos,aranyos lánynak tűnsz.
De nekem nem jössz be.
3/11 anonim válasza:
nem ártana a hajadat kicsit tépettre vágatni vagy legalább igazítani :) és használj arctisztítót :) amúgy kedvesnek tűnsz, bár lányként mondom :D
4/11 anonim válasza:
Sztm atlag alatti vagy.
Se jo alakod es arcod se kulonleges , szep.
De jo a kisugarzasod.
Ha pontozni kellene akkor egy gyenge 5/10
6/11 anonim válasza:
Nehéz helyzet. Ami látszik a képekből az alapján úgymond ígéretesnek látszol, kedves és vidám természetet sugárzol. De sajnos mégsem látszik teljesen az arcod, ami a legfontosabb lenne ez esetben. Teszek egy kérdőjelet, talán jobb képet is be tudsz majd mutatni :)
7/11 anonim válasza:
Tényleg átlagos vagy, de a szimpatikus fajtából. :)
8/11 anonim válasza:
szerintem átlag vagy, szimpatikus csaj
9/11 anonim válasza:
Nekem nem tűnik úgy, hogy baj lenne az alakoddal! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! :)
2013. szept. 12. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!