Szerintetek mennyibe kerül ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó a bokára kb 15 cm méretben.
Szerintetek ez mennyibe kerülne?
(esetleg győrben ha valaki tudja)
2009. nov. 3. 14:46
1/5 anonim válasza:
15-20e talán. De a színesek jóval drágábbak.
2/5 anonim válasza:
10ezer körül. de ez függ a tetoválószalontól ahol csináltatod, persze a tetoválótól is. :)
kérdezd meg, pontosan el fog mondani mindent.
3/5 anonim válasza:
Budapesten és a Balaton körül szerintem 20 körül, de vidéken lehet, hogy picit olcsóbb.
4/5 anonim válasza:
Budapesten van egy nagyon jó tetoválós mester az ő linkjéből emeltem ki az árakat
"Féltenyérnyi tetoválások fekete-fehérben: 20-27 000 Ft. Féltenyérnyi tetoválások színesben: 20-32 000 Ft.
Tenyérnyi tetoválások fekete-fehérben: 25-37 000 Ft. Tenyérnyi tetoválások szinesben: 33-45 000 Ft.
Kéttenyérnyi tetoválások fekete-fehérben 37-60 000 Ft Kéttenyérnyi tetoválások színesben: 45-75 000 Ft
Kéttenyérnyinél nagyobb, de egyben elkészíthető tetoválások 50-80 000 Ft. között."
5/5 anonim válasza:
én most fogok csináltatni egy 15cm es fekete fehér tetoválást az 15 ezer forint annál picitt drágább lesz mert szines
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!