Túl kerek a fejem, hogy tudnám nyújtani, hogy kicsit hosszúkásabb legyen?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 20:18
1/4 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Ha lány vagy, a hosszú, egyenes kiengedett haj optikailag nyújtja az arcot, valamint a fejtetőn tupírral megemelt, hátracsatolt frufru. Sminkben előnyös, ha inkább a szemeidet hangsúlyozod, és az arcodra a pirosítót/bronzosítót a halánték irányába az arccsont alatt viszed fel kicsit srégen. A hosszú, lógós fülbevalók is nyújthatják optikailag az arcot. Nekem is kerek arcom van, nálam ezek a praktikák váltak be leginkább.
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok... De azért köszönöm:)
2013. szept. 9. 14:26
3/4 anonim válasza:
Fiúknak nincs más megoldásuk, mint a hajukat felzselézni. :) Ez a módszer általában nyújt az arcon.
4/4 acelsziv válasza:
dehogy nincs. szakáll. Nekem nagyon bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!