Annyi kb biztos, hogy azoknak ezt a lányt lekövérezik, vagy azt mondják, "nem fér bele" (amit én lefordítok önkényesen arra, hogy nem jönnének vele össze, mert nem vagyok biztos abban, mit is jelent a belefér jelző) valószínűleg nem sok barátnőjük volt, de megkockáztatom, hogy nem is lesz :D
Remélem azért úgy realizáljátok magatoknak, hogy a lányoknak kb csak a 5%-a kisebb ennél a lánynál. sok sikert!
15: a kérdező kérdezte, hogy ez még belefér-e.
mi csak válaszoltunk, ennyi. a válaszunk pedig egyértelműen az volt, hogy: NEM. minek finomkodjak? ő kérdezte. nehogy már mindenki itt benyaljon. pont ez az, akinek ez az alak *10-es annak nem volt még barátnője, vagy nem volt dolga igazán csinos, jó nővel. ez van. ezt mindenki tudja.
"Remélem azért úgy realizáljátok magatoknak, hogy a lányoknak kb csak a 5%-a kisebb ennél a lánynál. sok sikert!"
Látom, hogy a nőknek, milyen hatalmas igényei vannak a férfiakkal szemben. Ezek után szerintem egy férfi részéről az elég minimális elvárás, hogy egy 20 év körüli csajnak ne olyan teste legyen, mint amilyen a 45 éves anyámnak van. Megjegyzem, az én környezetemben a nők 95%-a vagy vékony, vagy sportos. Te niztos Tehénfalván laksz.
A kérdező hölgynek viszont gratulálok a fogyáshoz, de ezen még bőven lehet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!