Tud valaki olyan plasztikai sebészt,aki nem 5-600.000 -ért vállal ilyen műtét? Szerintem irreálisan sok,ennyiért már szilikon melleket csináltatok..
Dr. Gill Endréről ill. Dr.Ignácz Zsuzsannáról vélemények ezzel kapcsolatban?
Köszönöm!
2013. szept. 7. 09:43
1/9 anonim válasza:
Már nem azért ,de szerintem egyáltalán nem irreálisan sok. A mű mellekért bezzeg nem sok annyi pénz? Holott egy szép orral te is szép leszel, de szilikon csöccsel nem igazán...
Én a helyedben nem sajnálnék rá annyi pénzt, most inkább fizetsz 300ezret egy ronda orrért, aztán korrigálásért fizetsz még több száz ezret, vagy elsőre kifizetsz 600-at de az tuti, hogy jó, és még te is szép leszel?
2013. szept. 7. 09:52
2/9 A kérdező kommentje:
A legjobbak is hibázhatnak, mellesleg egy fórumon is le van írva,hogy 300-500 ezer között forog az orrműtét ára.
A szilikonhoz nyilván meg kell venni az anyagot,szóval azért megéri ennyit, de hogy nekem levéssen 1-2 centit azért nem éri meg több,mint fél milliót ott hagynom.
Úgyhogy ezentúl a kérdésemre szeretnék választ! Köszönöm.
2013. szept. 7. 10:48
3/9 nology válasza:
nos engem héfőn operált dr. Rezek Ödön. Én szerintem ő magyarország legjobb plasztikai sebésze. Ha magánban csinálja az egy kicsit húzós 750 ezer az orrplasztika az arcplasztika az meg 350 ezer. Én államiban csináltattam. Semmelweis Egyetem Fül Orr Gégészeti osztályán. Nagyon kiváló munkát csinált. Le a kalappal elötte. Az arcplaztikát meg csak ő tudja megcsinálni. Szóval megér egy próbát. Jah a TB állja.
2013. szept. 12. 13:22
4/9 anonim válasza:
Hogy intézted el,hogy ott csinálják meg neked?
2013. szept. 13. 09:27
5/9 nology válasza:
Fel kell hívni dr Rezek Ödönt. Megbeszélni egy konzultációt, elmondja, hogy mint és hogyan lehet. Államiban szeretnéd csináltatni. És ennyi..
2013. szept. 16. 08:09
6/9 anonim válasza:
és így mennyi volt?
2013. szept. 22. 17:40
7/9 nology válasza:
semennyi... tb álta
2013. szept. 23. 15:56
8/9 anonim válasza:
Megcsináltattad már ? Dr Molnár Csaba 450 ezerért műt orrokat !
2014. ápr. 28. 12:49
9/9 nology válasza:
Az orrom belső átalakítása megvan.De a külső az majd csak szeptemberben lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!