Szerintetek megvennék ezeket a ruhákat?
Figyelt kérdés
Elakarom adni a régi ruháimat. elég nagy méretet hordtam régen, xxl, 44-es általában. de már kifogytam belőle. rengeteg cuccom van ami csak 1-2x volt rajtam, teljesen új állapotúak. szerintetek ha felrakom vaterára, ami már nagy rám megvennék? egyébként jó ruhák, mind ilyen plázás boltból vannak, pl c und a, new yorker, h and m, vögele, takko, jeans club (mikor még volt...) és nem agyon csicsázottak, meg nem is rikitórózsaszinek.2013. szept. 6. 19:27
1/3 anonim válasza:
Egy próbát megér:) Ha mégsem vennék meg a ruhákat,még mindig beadhatod egy turiba, (már ahol beveszik..) és ők megnézik milyen állapotban vannak a rucik,és ez alapján fizetnek érte:)
2/3 A kérdező kommentje:
és turkálóban mennyit szoktak fizetni úgy kb? mert tényleg csak 1-2x voltak rajtam, volt ami egyszersem, csak megvettem... meg az anyaguk sem rossz. szóval nem ez a kínai susogós egyiksem
2013. szept. 6. 20:04
3/3 anonim válasza:
Szerintem kisebb csomagonként hirdesd meg, tuti lesz rá vevő. (turkálókba nemigazán vesznek be ruhát, ha mégis akkor nagyon keveset adnak, jobban jársz ha te intézed az adásvételt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!