Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek megvennék ezeket...

Szerintetek megvennék ezeket a ruhákat?

Figyelt kérdés
Elakarom adni a régi ruháimat. elég nagy méretet hordtam régen, xxl, 44-es általában. de már kifogytam belőle. rengeteg cuccom van ami csak 1-2x volt rajtam, teljesen új állapotúak. szerintetek ha felrakom vaterára, ami már nagy rám megvennék? egyébként jó ruhák, mind ilyen plázás boltból vannak, pl c und a, new yorker, h and m, vögele, takko, jeans club (mikor még volt...) és nem agyon csicsázottak, meg nem is rikitórózsaszinek.
2013. szept. 6. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér:) Ha mégsem vennék meg a ruhákat,még mindig beadhatod egy turiba, (már ahol beveszik..) és ők megnézik milyen állapotban vannak a rucik,és ez alapján fizetnek érte:)
2013. szept. 6. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
és turkálóban mennyit szoktak fizetni úgy kb? mert tényleg csak 1-2x voltak rajtam, volt ami egyszersem, csak megvettem... meg az anyaguk sem rossz. szóval nem ez a kínai susogós egyiksem
2013. szept. 6. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kisebb csomagonként hirdesd meg, tuti lesz rá vevő. (turkálókba nemigazán vesznek be ruhát, ha mégis akkor nagyon keveset adnak, jobban jársz ha te intézed az adásvételt.)
2013. szept. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!