Tényleg szebb lesz az, aki sportol?
Azt olvastam, hogyha valaki(aki eddig csak lustálkodott például) elkezd sportolni/edzeni/tornázni, akkor szebb lesz; mivel nő az önbizalma, egészségesebb lesz, magabiztosabb, és elvileg a bőre(!!!) is megszépül? Ez igaz, hogy szebbek leszünk, vagy csak azért mondják, hogy sportoljunk?
(15/L)
1-nek: igen, és az nem szebb, ha feszes a bőr? Hülyeséget írsz.
:) Amire te gondolsz, azért a kollagén a felelős, nem pedig a súlyzóid! :) A bőr minősége hidd már el, hogy nem azon múlik, hogy te sportolsz vagy nem! Azért mondják, hogy szebbek leszünk Kérdező, mert sokkal jobb közérzetet biztosít, ami kihat a kisugárzásodra.
"Hiába eszik valaki tökéletesen, ha nem sportol, akkor nem lesz feszes a bőre"
Jaj ne ragadj már le a feszességnél. Ha egészségesen táplálkozol, szebb lesz a bőröd, a tápanyagok és vitaminok szerinted mire képesek?
Természetesen! A feszes formák sokkal szebbek, mint a puha lötyik! Szóval szerintem a sportos (nem kockás has meg ilyesmi) alak sokkal szebb, mint a sima vékony! :)
Azért az is nagyon fontos, hogy mit eszel! :)
Kinek mi a szép, nyilván. Az tény, hogy a sport meg az egészséges életmód nem tett tönkre még senkit sem. A bőröd inkább az egészséges életmódtól lesz tisztább, szebb, nem feltétlen a mozgástól, beletartozik a megfelelő táplálkozás is. A sporttól viszont feszesebb lesz.
Nőkén szerintem meg különösen fontos, hogy az ember sportoljon fiatalon, mert egy nőt 50 évesen már csak az izom tart össze. Nem beszélve arról, hogy terhesség során nem mindegy, mennyire erősek és rugalmasak a tartóizmok. Ráadásul a nőknél gyakori az izomsorvadás, csontritkulás, és nem mindegy, hogy milyen fizikai állapotban van az ember abban a korban.
De az is igaz, hogy a sport, az erősödés magabiztosabbá teszi az embert, a sport során, ha az ember hozzászokott és élvezi, endorfin szabadul fel, ami jókedvűvé varázsolja az embert. A rendszeres sport kiegyensúlyozottá teszi az embert, segít levezetni a fölösleges stresszt, ráadásul az ember még jól is néz ki tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!