Egy lánynak mennyit számít a kinézet és mennyit a humor, fellépés, beszéd képesség stb?
A kinézet fontos, de nem a legfontosabb. Adjon magára, legyen ápolt és tiszta, ennyi elég is.
Lehessen vele beszélgetni, nekem a humor annyira nem fontos, legyen intelligens és okos.
A fellépés..hát, csak adja saját magát, ne játssza túl.
Szerintem ezekkel mindenki máshogy van, kinek mi jön be, nem lehet általánosítani.
Számít. Nem olyan értelemben, hogy legyen divatos vagy legyen magazinarcú, de fogjon meg benne vmi. Az meg már más kérdés, hogy melyik lányt ki fog meg. Vkinek a népszerűbb, divatosabb külsejű srácok is bejönnek, vki meg szinte csak a sokak által kifejezetten helyesnek tartott srácok jönnek be. Változó.
Viszont a többi is legalább ugyanannyira számít nekem (ha nem jobban). Én egy perc alatt ki tudok ábrándulni egy olyan pasiból, aki külsőre tetszene, de savanyú, faragatlan, vagy éppen két értelmes mondatot nem tud összetenni, annyira buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!