Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hány évesnek...

Szerintetek hány évesnek nézek ki?

Figyelt kérdés

Lefotóztam magam este, egy fárasztó nap után, karikás szemmel, kissé fáradtan bár, direkt összefogott hajjal, natúran, smink nélkül. Na azért mosolygok, mert a kisfiam a háttérben nevettetett.

Meg pár képet még tettem fel,általában így nézek ki.

Link:

[link]

2013. szept. 5. 08:58
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hűha, megoszlanak a vélemények, 25 vagyok, arra számítottam mindenki 35-öt fog írni, legrosszabb formámban 36 a legidősebb aminek néztetek. 40-et vártam :D Na most figyuzzatok,mert ugyanabba az albumba,amit linkeltem teszek fel olyan képeket, ahol smink van rajtam, illetve más a frizurám, ahol nincs fru-frum az fél-egy évvel ezelőtti, ahol vörös hajam van, az mostani.

Szóval baromi sokat számít a smink, és a kipihentség, na és persze az élet is nyomot hagy az ember arcán.

Aki azt írta kislánynak néz ki mellettem, annak biztos nem 3 éves kisfia van és napi 5 órát alszik :):):)

Az ilyen apróságok nagyon sokat számítanak, azt gondolom jó sminkkel és egy hét pihenéssel bárkiből ki lehet hozni a legjobb formáját, és ez fordítva is igaz.

Köszönöm a kommenteket!

2013. szept. 5. 10:31
 12/29 anonim ***** válasza:
Frufru nélkül sokkal jobban, fiatalabbnak nézel ki!
2013. szept. 5. 10:44
 13/29 anonim ***** válasza:
Sokkal-sokkal jobb frufru nélkül szerintem. Fiatalabbnak nézel ki azokon a képeken.:)
2013. szept. 5. 10:52
 14/29 A kérdező kommentje:

Köszi!

A fodrász tanácsolta a frufrut, sokáig volt elől hátul ugyanolyan hosszú hajam, és gondoltam váltok akkor, nekem is megtetszett a frufru.Szerintem is idősebbnek nézek ki tőle, pedig anno, mikor levágta a hozzáteszem mesterfodrász, azt mondta 5 évet fiatalít...ja csak nem rajtam :)

2013. szept. 5. 11:01
 15/29 anonim ***** válasza:
Én valamiért nem tudom megnézni a képeket, pedig kíváncsi lennék. Az előbb még működött, amikor csak a fru-frus képeid voltak...
2013. szept. 5. 12:04
 16/29 anonim ***** válasza:
azóta leszedted a képeket?
2013. szept. 5. 12:33
 17/29 A kérdező kommentje:
Visszaállítottam privátra, de újra beteszem akkor láthatóra.
2013. szept. 5. 12:36
 18/29 anonim ***** válasza:
Van, akit fiatalít a frufru, pl engem nagyon, de téged nem, növeszd le, sokkal jobb nélküle!
2013. szept. 5. 12:47
 19/29 A kérdező kommentje:

Ez most nagyon érdekes, mert itt azt mondtátok a frufru öregít,a környezetemben a páromnak nem tetszik, anyum szerint, (ő ráadásul divattervező mellett dolgozik,követi a trendeket) fiatalít, barátnőm szerint is, legjobb barátom szerint is, őket őszintének tartom,lehet túl jó frufru nélküli képeket tettem fel,a vélemények is szubjektívak ugye,meg a fejem is változik annak függvényében milyen ruha,smink van rajtam,még a fülbevaló is számít.

De szeretem idegenek véleményét is kikérni,és mivel nagy egyetértéssel mondtátok,hogy a fru fru nem áll jól,gondolkozom rajta,hogy kezdek a hajammal valamit,ami jobban állna.

Régen voltam fodrásznál,azon gondolkoztam valami fazonváltást és hajszínváltást kellene csinálnom.

Szerintetek milyen hajszín,és frizuraforma állna jól.

Linkelnétek mondjuk sztárfrizurákat,hogy kb milyen az,ami engem fiatalíthat.

Köszi :)

2013. szept. 5. 12:57
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokkal jobban nézel ki frufru nélkül:) valahogy nagyon nem előnyös neked..persze lehet, hogy képfüggő is..

23L

2013. szept. 5. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!