Szerintetek hány évesnek nézek ki?
Lefotóztam magam este, egy fárasztó nap után, karikás szemmel, kissé fáradtan bár, direkt összefogott hajjal, natúran, smink nélkül. Na azért mosolygok, mert a kisfiam a háttérben nevettetett.
Meg pár képet még tettem fel,általában így nézek ki.
Link:
Hűha, megoszlanak a vélemények, 25 vagyok, arra számítottam mindenki 35-öt fog írni, legrosszabb formámban 36 a legidősebb aminek néztetek. 40-et vártam :D Na most figyuzzatok,mert ugyanabba az albumba,amit linkeltem teszek fel olyan képeket, ahol smink van rajtam, illetve más a frizurám, ahol nincs fru-frum az fél-egy évvel ezelőtti, ahol vörös hajam van, az mostani.
Szóval baromi sokat számít a smink, és a kipihentség, na és persze az élet is nyomot hagy az ember arcán.
Aki azt írta kislánynak néz ki mellettem, annak biztos nem 3 éves kisfia van és napi 5 órát alszik :):):)
Az ilyen apróságok nagyon sokat számítanak, azt gondolom jó sminkkel és egy hét pihenéssel bárkiből ki lehet hozni a legjobb formáját, és ez fordítva is igaz.
Köszönöm a kommenteket!
Köszi!
A fodrász tanácsolta a frufrut, sokáig volt elől hátul ugyanolyan hosszú hajam, és gondoltam váltok akkor, nekem is megtetszett a frufru.Szerintem is idősebbnek nézek ki tőle, pedig anno, mikor levágta a hozzáteszem mesterfodrász, azt mondta 5 évet fiatalít...ja csak nem rajtam :)
Ez most nagyon érdekes, mert itt azt mondtátok a frufru öregít,a környezetemben a páromnak nem tetszik, anyum szerint, (ő ráadásul divattervező mellett dolgozik,követi a trendeket) fiatalít, barátnőm szerint is, legjobb barátom szerint is, őket őszintének tartom,lehet túl jó frufru nélküli képeket tettem fel,a vélemények is szubjektívak ugye,meg a fejem is változik annak függvényében milyen ruha,smink van rajtam,még a fülbevaló is számít.
De szeretem idegenek véleményét is kikérni,és mivel nagy egyetértéssel mondtátok,hogy a fru fru nem áll jól,gondolkozom rajta,hogy kezdek a hajammal valamit,ami jobban állna.
Régen voltam fodrásznál,azon gondolkoztam valami fazonváltást és hajszínváltást kellene csinálnom.
Szerintetek milyen hajszín,és frizuraforma állna jól.
Linkelnétek mondjuk sztárfrizurákat,hogy kb milyen az,ami engem fiatalíthat.
Köszi :)
Szerintem is sokkal jobban nézel ki frufru nélkül:) valahogy nagyon nem előnyös neked..persze lehet, hogy képfüggő is..
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!