Járok szoliba, és mindig elindul magától a szolárium, mert nem tudom gyorsan bekenni magam szolikrémmel. Aztán úgy "ugrok" be gyorsan a szoliba. (? )
Figyelt kérdés
Mennyi ideig illik bent lenni egy szolifülkében ??2013. szept. 4. 23:28
1/7 anonim válasza:
mennyi ideig illik?ez meg milyen hülye kérdés?a gépben mennyi ideig kell lenni vagy hogy érted?
2/7 anonim válasza:
én olyan gépet még nem láttam, ami magától elindul... :O
de ezt inkább attól kellene megkérdezni, aki ott dolgozik, hogy miért van..
hogy-hogy mennyi ideig illik bent lenni? Ha várnak rád, akkor illik sietni, én mondjuk egy perces alkalomnál össz 12-t vagyok benn kb.
De ezt így is számolják, mindig hagynak 10 percet két vendég közt
3/7 anonim válasza:
Nálunk a vendég magának indítja a gépet. De voltam már olyan helyen is, ahol 3 perced volt, és a rendszer indìtotta a szolit. Szólj a recepciósnak, hogy neked több idő kell, vagy vagy keress másik szolit
4/7 anonim válasza:
Én láttam olyan szolit, ahol a kabinon kívül kell bedobni a zsetont, és ilyenkor megkérik a szolist. hogy ha kiabálnak akkor dobja be nekik, mert ott is 3 perc múlva indul
5/7 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdezem, hogy mennyi időt illik bent lenni a fülkében, mert én sokat készülődöm. Nehogy aztán az legyen, hogy sokat voltam bent :D
2013. szept. 5. 22:04
6/7 anonim válasza:
én is be szoktam kenni magam és néha én is parázok, főleg télen még pluszba sok réteg ruhát fel meg le kell vennem, le kell mosnom a sminket, de még egyszer sem szóltak érte, mondjuk inkább próbálok nem csúcsidőbe menni... hétköznap suli után, akkor max egy pár diák lehet, de felnőttek szerintem inkább később munka után mehetnek...
7/7 anonim válasza:
Ahova én járok, ott 5 perc van vetkőzésre, aztán indul a szoli. Ha valakinek több időre van szüksége, akkor szól. Legutóbb én is úgy jártam, hogy túl sokáig kenekedtem, épphogy kész lettem és elindult magától a szoli és gyorsan beugrottam. Gondolkozom rajta, hogy szólok legközelebb, hogy kérnék még 1-2 percet. Szerintem próbálj meg te is szólni, biztos megoldható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!