Szerintetek ebben a dm-es ajándékban mi lehet?
Figyelt kérdés
Beauty Set
Legyen Tiéd mindössze 55 pontért + 1 forintért
Váltsd be dm active beauty pontjaidat a divatos táskára, amely nem csupán egy tökéletes kiegészítő az esti programhoz, hanem hasznos kozmetikumokat is tartalmaz.
A Beauty Set tartalma:
* kedvezményes smink kuponfüzet (8 féle termékre 25% kedvezmény + 1 db meglepetés kupon)
* 1 db ajándék smink termék
* smink tanácsadó DVD
* ajándék próbatermékek
Szóval az a meglepetés kupon az egy bizonyos termékre vonatkozik, vagy azt fel lehet használni akármire?
2009. nov. 1. 21:35
1/3 anonim válasza:
Több kupon is van benne, egy szájfény meg egy Görög Zitás sminkes cd meg termék minták de nem tudom megmondani hirtelen milyenek mert nem tudom hova tettem őket :) de Dove van benne
2/3 A kérdező kommentje:
igen azt tudom, de az a meglepetés kupon az mi? az olyan, hogy akármire felhasználhatom vagy nem?
2009. nov. 2. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!