Linkelnétek olyan képet, ami jó facebook profilképnek?
Itt elsősorban a háttérre,hajra,sminkre,beállásra figyelek...nagyon sok lájkot szeretnék rá..az előző egy éve fent van és csak 81 lájkot kaptam:(
köszönöm
14/L

Tehát fotózd le magad mobillal oszt csőh..

Nekem meg nincs fészbúk profilom, de állandóan böketnék magukat velem a kiscsajok..érthetetlen.

Ahelyett, hogy új profilképet csinálnál, inkább a helyesírásodat javítanád:)
Amúgy meg tegyél ki cicis képet, és lesz lájkod.

Jézusom....:S Amúgy elmondom neked, hogy megfigyelésem alapján a sok lájkot nem azért kapja az emberek többsége,mert szép, vagy egyedi, vagy tényleg elismerni való a profilképe,vagy egyéb képe,hanem:
- egyrészt minél több ismerősöd van annál több lájkot kapsz
- másrészt a lájkok száma egyenesen nő a kinyalt fenekek számával, magyarán a nyalógépek több lájkot kapnak
- harmadrészt a lájkok számát növelik a viszonosság alapján kapott lájkok is -> magyarán, minél több csicska képét lájkolod, annál több fogja a tiedet is
- negyedrészt, növeli a lájkok számát, ha egy kis álszent kaka vagy, aki mindig mindenkivel jópofizik, kedves, (ez a típus nem nyalógép, csak megfelelési kényszere van és mindenkivel jóban akar lenni),
- továbbá növeli a lájkok számát, ha ri.bancos vagy, kipakolod mindenedet--> ezt a hasonló ri.bancok, a nyomorék, életképtelen, közösségbe veszetten tartozni akaró szerencsétlenek , továbbá a kielégítetlen srácok lájkolni fogják
- növeli a lájkok számát, ha értékes cuccokkal pózolsz, vagy gazdagságról tanúskodó helyeket látogatsz, mert ez a hasonló sznobsággal megáldottak számára megnyerő, a többi gyík szemében meg menő.
Szóval összegezve, ha mindezek jelen vannak, annyi lájkot kapsz, hogy beleszakad a facebook, és el is nyered a jellemtelen netp.icsa elnevezést az értelmesebb körökben:D De 14 vagy, remélhetőleg kinövöd, bár én 5 évesen sem voltam ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!