Van olyan gyanta ami nem fáj, vagy kevésbé fáj?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 19:56
1/4 anonim válasza:
Nem a gyanta fáj, hanem ahogy kijön a szőrszál. Mindegyik gyanta kihúzza a szőrszálat, szóval nem találsz olyat, ami fájdalom nélkül jár.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem...És még had kérdzzem meg: A gyantától télleg ritkul a szőr??
2009. nov. 1. 20:16
3/4 anonim válasza:
igen, egy idő után el kezd ritkulni a szőr, és megint igen minden gyantázás kellemetlen még a cukor gyantázás is :):(
4/4 anonim válasza:
Szerintem a cukorpaszta egy fokkal jobb. Én azzal szedetem. Azt szőrnövekedéssel ellentétesen kenik fel és szőrnövekedéssel megegyezően húzzák le. Emiatt kevésbé fáj és kíméletesebb (nem pöttyösödök ki tőle annyira). Kicsit drágább mint a gyanta, de szerintem jobb:) Keress olyan kozmetikust aki használ ilyet (boltban nem kapható, állítólag vmi tanfolyam kell hozzá a kozmetikusoknak is:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!