21/27 anonim válasza:
amúgy 19es, neked is fogynod kéne. :/
22/27 anonim válasza:
aranyos de ez a kép nem túl előnyös túl nagy így az orrod
24/27 anonim válasza:
életedben nem láttál te szerencsétlen
53kiló vagyok,nem fogok fogyni,de irritál hogy nem vagy képes mást írni csak hogy fogyjon az ember,még akkor is ha más már anorexiásnak nevezi:)
25/27 anonim válasza:
Venni kellett volna a poént. :D
Kérdező: nekem Csőrike jutott rólad eszembe :D
26/27 anonim válasza:
állítsd már le magad husika. majd én tudom, hogy mit írok. az meg, hogy ez téged irritál, magánügy. de figyelj csak, ajánlok neked egy jó kis cikket, épp aktuális, az alapján, ami ezen az oldalon (is) megy. [link]
25ös, ezt nem szép számonkérni egy nőn(bár igazából azt se tudom micsoda, lévén nem jön be neki a kérdező, viszont 53kg...hm, mindegy), csak kevesüknek adatott meg a humorérzék.
27/27 anonim válasza:
hogy törvényszerűen szép a belsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!