Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vörös hajfestéket...

Milyen vörös hajfestéket válasszak?

Figyelt kérdés

Még sose volt festve a hajam, hosszú világos barna hajam van.

Szeretném vörösre befesteni, mivel szerintem jól állna nagyon. Szép barna bőröm van és zöld szemem.

Az árnyalat amire gondoltam: [link]

2013. aug. 31. 19:09
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

az előző link rossz volt

2013. aug. 31. 19:21
 2/5 JGS fan válasza:

Szia!

az nagyon szép ha zöld a szemed és vörös a hajad.

Én a hennát ajánlanám neked.... vegyél bioboltban henna port

itt egy link a festés menetéről:

[link]

a hennás festés ezerszer jobb, mert a hajfesték roncsolja a hajat...de a henna nem csak ártalmatlan hanem, nagyon egészséges, táplálja a hajat.

2013. aug. 31. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
én hennás festést nem próbáltam még... de imádom a syoss ammóniamentes hajfestékeket:) sokáig megőrzik a színűket, puha tapintású lesz a haj tőle, jó fedést ad legalább is tapasztalatom szerint:) és mivel, hogy ammóniamentes nem annyira roncsolja a hajat:)
2013. aug. 31. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Én a syoss mahagóni barnáját nézegettem, tetszik nagyon a szine...de olvastam hogy többeknek hullott tőle a haja

[link]

2013. szept. 1. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
hennával bármilyen árnyalatot el lehet érni?
2013. szept. 1. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!